Online marketing advies

Bij een succesvolle webshop hoort een gedegen strategie voor de lange termijn. Daarnaast moet de implementatie van uw strategie in de juiste volgorde opgepakt worden. Daarbij komen veel online marketing werkzaamheden kijken. Als e-commerce marketing specialist hebben we veel ervaring met dit soort trajecten. Vaak helpen we ondernemers van strategie tot de daadwerkelijke uitvoering, maar we kunnen ook alleen op strategisch niveau advies geven.

Wij helpen onze klanten graag verder met groeien. Als een ondernemer ervoor kiest om alle online marketing werkzaamheden zelf uit te voeren, helpen wij graag in de vorm van online marketing advies. Óók bij het geven van marketing advies denken wij proactief mee met onze klanten om zo samen het beste resultaat te behalen. Bij ons staan de wensen van de klant en het resultaat altijd centraal.

Online marketing advies kan op verschillende manieren. We beschrijven hieronder een aantal onderdelen waarover we u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een partnership aan te gaan waarbij we doorlopend online marketing advies geven voor uw webshop.

Specifieke onderdelen waar we u over kunnen adviseren zijn:

Strategisch consult

Binnen dit onderdeel adviseren we over strategische keuzes die voor de middellange termijn gemaakt worden om de webshop succesvol te maken.

Conversie verhogen

Het verhogen van het aantal conversies kan soms lastig zijn. Wij denken mee over de aanpassingen en verbeteringen om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren.

AdWords advies

Bij AdWords advies helpen we in een aantal weken de AdWords campagnes te bouwen en te optimaliseren, met als doel een maximaal rendement!

SEO advies

Met ons SEO advies wordt er een goede basis voor je webshop gelegd als het gaat om goede vindbaarheid binnen de niet betaalde resultaten in zoekmachines.

Liever doorlopend online marketing advies?

Over bovenstaande onderdelen kunnen we je specifiek advies geven. Ben je toch op zoek naar een sparringspartner voor al je online marketing activiteiten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen regelmatig grote partijen, die al behoorlijke stappen hebben gemaakt in hun online marketing, door middel van een adviestraject. We zorgen er dan voor dat je één e-commerce professional krijgt toegewezen die je voor een bepaalde periode helpt bij het maken van strategische keuzes. Dit online marketing advies kan voor de meest uiteenlopende zaken zijn. Denk daarbij niet alleen aan bovengenoemde zaken, maar ook vragen rondom bijvoorbeeld webanalytics, retentiemarketing, social media marketing of e-mail marketing kunnen besproken worden.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.