Online marketing advies

Bij een succesvolle webshop hoort een gedegen strategie voor de lange termijn. Daarnaast moet de implementatie van uw strategie in de juiste volgorde opgepakt worden. Daarbij komen veel online marketing werkzaamheden kijken. Als e-commerce marketing specialist hebben we veel ervaring met dit soort trajecten. Vaak helpen we ondernemers van strategie tot de daadwerkelijke uitvoering, maar we kunnen ook alleen op strategisch niveau advies geven.

Wij helpen onze klanten graag verder met groeien. Als een ondernemer ervoor kiest om alle online marketing werkzaamheden zelf uit te voeren, helpen wij graag in de vorm van online marketing advies. Óók bij het geven van marketing advies denken wij proactief mee met onze klanten om zo samen het beste resultaat te behalen. Bij ons staan de wensen van de klant en het resultaat altijd centraal.

Online marketing advies kan op verschillende manieren. We beschrijven hieronder een aantal onderdelen waarover we u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een partnership aan te gaan waarbij we doorlopend online marketing advies geven voor uw webshop.

Wij denken mee over de juiste strategie en adviseren welke stappen er gemaakt moeten worden, om uw webshop tot een succes te maken.
Robin van Pol, Evoworks

Neem contact met ons op!

+31 (0)85 2100 818

Bert vertelt u graag meer over de mogelijkheden die we op deze pagina beschrijven. Hij bekijkt direct uw webshop en kan daardoor snel aangeven welke vorm van advies bij uw webshop past. Neem eenvoudig contact met ons op.

Specifieke onderdelen waar we u over kunnen adviseren zijn:

Binnen dit onderdeel adviseren we over strategische keuzes die voor de middellange termijn gemaakt worden om de webshop succesvol te maken.
Het verhogen van het aantal conversies kan soms lastig zijn. Wij denken mee over de aanpassingen en verbeteringen om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren.
Bij AdWords advies helpen we in een aantal weken de AdWords campagnes te bouwen en te optimaliseren, met als doel een maximaal rendement!
Met ons SEO advies wordt er een goede basis voor uw webshop gelegd als het gaat om goede vindbaarheid binnen de niet betaalde resultaten in zoekmachines.

Liever doorlopend online marketing advies?

Over bovenstaande onderdelen kunnen we u specifiek advies geven. Bent u toch op zoek naar een sparringspartner voor al uw online marketing activiteiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen regelmatig grote partijen, die al behoorlijke stappen hebben gemaakt in hun online marketing, door middel van een adviestraject. We zorgen er dan voor dat u één e-commerce professional krijgt toegewezen die u voor een bepaalde periode helpt bij het maken van strategische keuzes. Dit online marketing advies kan voor de meest uiteenlopende zaken zijn. Denk daarbij niet alleen aan bovengenoemde zaken, maar ook vragen rondom bijvoorbeeld webanalytics, retentiemarketing, social media marketing of e-mail marketing kunnen besproken worden.

online marketing advies vergadering bij Evoworks