Jimmy stelt zich voor

Mijn naam is Jimmy Nauw en ik kom uit het Hattem. Ik ben 23 jaar en ik zit momenteel in het vierde en laatste jaar van mijn opleiding commerciële economie. Ik volg deze studie aan het Windesheim in Zwolle.

Wij stellen aan je voor: Arda

Mijn naam is Arda Gazarjan. Ik ben 25 jaar oud en studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en dat betekent dat ik het eerste half jaar op stage mag. Na een leuk gesprek met een medestudent en mijn mentor ben ik terechtgekomen bij Evoworks.

FINALIST GOOGLE PREMIER PARTNER AWARDS 2018

Arnhem - Opnieuw is e-commerce marketing bureau Evoworks genomineerd voor de prestigieuze Google Premier Partner Awards. Met opdrachtgever HOBO Hifi is Evoworks met een innovatieve case finalist in de categorie Shopping Innovation. De uitreiking van de Google Premier Partner Awards vindt op 17 oktober 2018 plaats in Dublin.

Google Marketing Innovations Keynote 2018

Voor wie het gisteren gemist heeft: Google hield gisteren de jaarlijkse Marketing Innovations Keynote met de aankondigingen van nieuwe producten en mogelijkheden. Hierbij de 5 grootste veranderingen vanuit de keynote van gisteren:

6 Tips voor een succesvolle start op Amazon

Amazon is met afstand het grootste e-commerce platform in Duitsland. Volgens een studie van het hoofdbedrijfschap (HDE) heeft Amazon 2017 in Duitsland een marktaandeel van 46% bereikt (mede door Amazon Marketplace, waar derden producten kunnen verkopen).

Mobile First: Google geeft uitleg

Blijkbaar bestond nog best wat onduidelijkheid rondom de Mobile First index. Google reageerde met een reeks twitterberichten om de meest voorkomende misverstanden op te lossen. Hieronder geven we je een samenvatting van alles wat Google onlangs heeft verduidelijkt.

SEO-tips voor vaderdag

Op zondag 17 juni is het weer zo ver: Vaderdag. Het perfecte moment om je webshop nu hierop te optimaliseren om de zoekenden te kunnen helpen! Wij geven je vijf SEO tips om je te helpen je webshop te optimaliseren voor vaderdag!

Evoworks presenteert: "Praktische tips voor meer omzet uit Google Shopping"

Een bezoeker kan wel tientallen keren in contact komen met je merk voor hij overgaat tot een aankoop. Maar welk moment is nu doorslaggevend voor de conversie? Op Donderdag 14 juni vindt het jaarlijkse thuiswinkel ledenevent plaats bij Inn Style in Maarssen. Onze conversie specialist Ruud van der Veer geeft hier in 20 minuten concrete tips uit het werkveld waarmee je direct aan de slag kunt.

Evoworks Nr1 in de Emerce100 2018!

-

Evolutie + Resultaat = Revolutie! Rebranding Evoworks

Evolutie + Resultaat = Revolutie! Rebranding Evoworks

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.