Maak kennis met Jelle

Mijn naam is Jelle Borgonje en kom uit Nijmegen maar woon sinds kort in Arnhem. Ik ben 24 jaar oud en dit jaar afgestudeerd van de opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Sinds midden november ben ik werkzaam bij Evoworks als online marketeer.

Dit is Carmel!

Het Evoworks Team wordt steeds groter. Sinds 15 november 2018 maakt Carmel deel uit van ons Team. In deze blog stelt Carmel zich aan je voor zodat je iets meer te weten komt achter alleen een naam en foto op onze website.

Evoworks in De Barometer op RTL-Z

Afgelopen zondag was Evoworks samen met e-mail marketing software partner MailCampaigns te zien in het programma De Barometer op RTL-Z. Als (strategisch) e-commerce marketing partner vertellen wij in deze uitzending over de uitvoering van e-mail marketing voor onze opdrachtgever Toolnation.

EVOWORKS VOOR HET 2E JAAR OP RIJ WINNAAR FD GAZELLEN

Voor het tweede jaar op rij hoort Evoworks bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee winnaar van een FD Gazellen Award 2018 geworden. Hier zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Onze dank gaat uit naar al onze opdrachtgevers en collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Last but not least: dit is Juan!

Mijn naam is Juan Ulloa Paz en op het moment van schrijven ben ik 30 jaar oud. Vanaf 1 september 2018 maak ik onderdeel uit van het Evoworks team in de rol van online marketeer. Tijdens de sollicitatieprocedure kom je al een beetje in aanraking met het team en je voelt je dan ook snel welkom. Ook sluit je al een keer aan bij een gezellige borrel en is het ijs al snel gebroken.

Jimmy stelt zich voor

Mijn naam is Jimmy Nauw en ik kom uit het Hattem. Ik ben 23 jaar en ik zit momenteel in het vierde en laatste jaar van mijn opleiding commerciële economie. Ik volg deze studie aan het Windesheim in Zwolle.

Wij stellen aan je voor: Arda

Mijn naam is Arda Gazarjan. Ik ben 25 jaar oud en studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en dat betekent dat ik het eerste half jaar op stage mag. Na een leuk gesprek met een medestudent en mijn mentor ben ik terechtgekomen bij Evoworks.

FINALIST GOOGLE PREMIER PARTNER AWARDS 2018

Arnhem - Opnieuw is e-commerce marketing bureau Evoworks genomineerd voor de prestigieuze Google Premier Partner Awards. Met opdrachtgever HOBO Hifi is Evoworks met een innovatieve case finalist in de categorie Shopping Innovation. De uitreiking van de Google Premier Partner Awards vindt op 17 oktober 2018 plaats in Dublin.

Google Marketing Innovations Keynote 2018

Voor wie het gisteren gemist heeft: Google hield gisteren de jaarlijkse Marketing Innovations Keynote met de aankondigingen van nieuwe producten en mogelijkheden. Hierbij de 5 grootste veranderingen vanuit de keynote van gisteren:

6 Tips voor een succesvolle start op Amazon

Amazon is met afstand het grootste e-commerce platform in Duitsland. Volgens een studie van het hoofdbedrijfschap (HDE) heeft Amazon 2017 in Duitsland een marktaandeel van 46% bereikt (mede door Amazon Marketplace, waar derden producten kunnen verkopen).

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.