Google Marketing Live 2019

Google Marketing Live: Be there when it matters, be useful throughout the journey and be responsible to your users. Het Google Marketing Live event was verhelderend, innovatief en geweldig! Heb je het event gemist? No worries, we’ve got you covered! Wij hebben de belangrijkste uitkomsten van Google Marketing Live voor je op een rijtje gezet.

Wat je hebt gemist op the Facebook Developer Conference!

Vond je een tripje naar San Jose iets teveel van het goede en heb je de live stream van het Facebook Developer Conference gemist? Geen probleem! Wij hebben de belangrijkste uitkomsten van de F8 voor je op een rijtje gezet.

3 gouden tips voor een mobiel aankoopproces

Een dag uit het leven van een marketeer is nooit hetzelfde. Natuurlijk bedien je dezelfde kanalen per dag en misschien, wanneer je specialist bent, slechts één enkel kanaal. Maar wat daarbinnen kan gebeuren? Een feestje. Een ramp. Een spannende tijd – alles is mogelijk. Je hebt je kanalen goed op orde, je rendement is prima. Echter stagneert je opbrengst op een punt waarvan je zeker weet dat het niet het maximale is voor je klant op dat moment. Je controleert alles vanuit kanalen, landingspagina’s en op technisch gebied, maar een echte fout kun je niet vinden. En aan die kassa kun je niets meer verbeteren… toch? Heel eerlijk; misschien niet. Maar omdat ik je shop (nog) niet ken, heb ik hier wel drie tips voor je om je mobiele koopproces nét wat beter te maken.

Maak kennis met John

Vandaag zul je mij iets beter leren kennen. Mijn naam is John Lensen, ik kom uit Angeren, dat is een klein dorpje in Lingewaard. Op mijn 26e ben ik naar Nijmegen verhuisd. Hier woon ik met Yvonne en onze dochter Bobbi, zij is nu een half jaar oud.

Instagram als e-commerce platform

Met meer dan 500 miljoen dagelijkse gebruikers en meer dan 4,2 biljoen likes per dag kunnen we er tegenwoordig niet meer omheen: Instagram. Hoewel Facebook een aantal jaar geleden nog booming was, kan er nu toch wel geconcludeerd worden dat Instagram dit stokje langzaamaan begint over te nemen. Maar waarom biedt dit online platform nou zoveel kansen? Ben je ook benieuwd naar wat de kracht is van Instagram en wat dit betekent voor jouw webshop? Lees dan snel verder!

Trigger groups in Google Tag Manager

Nieuw in Google Tag Manager: trigger groups! Het nieuwste in een lijstje trigger types dat jou als marketeer in staat stelt om meerdere afhankelijkheden in te stellen. Handig, wanneer je bijvoorbeeld andere nieuwe trigger types toepast. Evoworks maakt een rondje langs de nieuwste wijzigingen op het gebied van GTM triggers en sluit af met het nut van trigger groups.

Innovaties en onderscheidend vermogen

Volgende week begint de wereldweek van de creativiteit en innovatie. Een goede reden dus om deze week aandacht te besteden aan creativiteit en innovatie in e-commerce land. Want continu innoveren is oh, zo, belangrijk in onze geliefde branche.

Evoworks behaalt topnotering in Emerce100

Hoera, wij vieren vandaag feest! We zijn door Emerce100 uitgeroepen tot het beste e-commerce bureau van Gelderland én behoren tot de top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland.

Online bestedingen groeien verder in 2018

Evoworks heeft kortgeleden de Thuiswinkel Markt Monitor van 2018 Q4 in ontvangst mogen nemen. Naast de interessante cijfers uit Q4 van onze geliefde online branche staan er ook cijfers over geheel 2018 in. In deze blog vatten we de belangrijkste punten samen van het 88 pagina tellend document.

Zo verhoog je de open-ratio van jouw e-mails

E-mail marketing is een middel om een doel te bereiken. Denk hierbij aan informeren over nieuwe producten, bezoek genereren naar fysieke winkels, meer online omzet behalen of service bieden na aankopen. Hebben we het over e-mail marketing, dan is de open-ratio een enorm belangrijk gegeven.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.