Dit is Carmel!

Mijn naam is Carmel Straatman. Ik ben 23 jaar en ik kom uit Elst. Sinds 15 november 2018 ben ik werkzaam als junior online marketeer bij Evoworks waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

Afgelopen juni heb de opleiding International Business and Languages succesvol afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en met mijn diploma op zak ben ik toen op zoek gegaan naar een uitdagende baan. Gedurende mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat marketing het vakgebied is waar mijn hart ligt. Echter heb ik altijd de ambitie gehad om mij te ontwikkelen tot een echte online marketinggoeroe aangezien ik een passie heb voor alles wat met online te maken heeft. Hierdoor kwam ik al snel terecht bij Evoworks. Na een spannende sollicitatieprocedure maak ik nu onderdeel uit van het online marketing team. Ik kijk uit naar een leerzame periode waarin ik mijzelf op persoonlijk en professioneel vlak verder kan ontwikkelen. Daarnaast ben ik gedreven om alle fijne kneepjes van het vak te leren en het team te versterken.

Verder heb ik een grote passie voor reizen en in mijn vrije tijd borrel ik graag met vrienden/vriendinnen en maak ik graag een boswandeling.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.