Dit is Julia!

Mijn naam is Julia Derksen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben studente Commerciƫle Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik nu begin aan de laatste fase, het afstuderen. Ik ga voor Evoworks onderzoek doen naar het effect van een goede klantenservice op webshops zodat Evoworks in de toekomst hier nog beter advies over kan geven aan deze webshops en zij hier optimaal profijt van hebben. Ik zal 4 dagen per week bezig zijn met dit onderzoek en 1 dag werk ik mee aan projecten. Over een half jaar hoop ik mijn opleiding te hebben afgerond en Evoworks heb kunnen voorzien van een goed plan.

Ik ben bij Evoworks terecht gekomen door mijn interesse in online marketing. Tijdens mijn MBO opleiding International Business en Marketing heb ik drie stages gelopen waar ik hierin al veel ervaring heb op kunnen doen. Daarnaast ben ik tijdens mijn HBO opleiding twee keer naar het buitenland geweest. Mijn 3de jaars stage als online marketeer in Bali en mijn minor Business Management in Antwerpen. Evoworks lijkt mij een goede volgende stap omdat mijn voorgaande stages altijd op marketingafdelingen zijn geweest en ik nu ervaring op kan doen in een gespecialiseerd online marketing bedrijf!

Naast mijn interesse in marketing reis ik graag en vind ik het leuk om regelmatig uiteten te gaan met mijn vrienden/vriendinnen.

Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode bij Evoworks!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl