Dit is Julia!

Mijn naam is Julia Derksen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben studente Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik nu begin aan de laatste fase, het afstuderen. Ik ga voor Evoworks onderzoek doen naar het effect van een goede klantenservice op webshops zodat Evoworks in de toekomst hier nog beter advies over kan geven aan deze webshops en zij hier optimaal profijt van hebben. Ik zal 4 dagen per week bezig zijn met dit onderzoek en 1 dag werk ik mee aan projecten. Over een half jaar hoop ik mijn opleiding te hebben afgerond en Evoworks heb kunnen voorzien van een goed plan.

Ik ben bij Evoworks terecht gekomen door mijn interesse in online marketing. Tijdens mijn MBO opleiding International Business en Marketing heb ik drie stages gelopen waar ik hierin al veel ervaring heb op kunnen doen. Daarnaast ben ik tijdens mijn HBO opleiding twee keer naar het buitenland geweest. Mijn 3de jaars stage als online marketeer in Bali en mijn minor Business Management in Antwerpen. Evoworks lijkt mij een goede volgende stap omdat mijn voorgaande stages altijd op marketingafdelingen zijn geweest en ik nu ervaring op kan doen in een gespecialiseerd online marketing bedrijf!

Naast mijn interesse in marketing reis ik graag en vind ik het leuk om regelmatig uiteten te gaan met mijn vrienden/vriendinnen.

Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode bij Evoworks!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.