Even voorstellen: Charlotte ten Zeldam

Mijn naam is Charlotte ten Zeldam, vierdejaars Communication & Multimedia Design student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben sinds 5 februari begonnen aan een afstudeeropdracht voor Evoworks. Na het eerste jaar van mijn opleiding heb ik de richting Content Design gekozen. Ik heb projecten afgerond op het gebied van applicaties, campagnes, websites, video’s en animaties. Het afgelopen halfjaar heb ik gestudeerd aan de Fontys in Eindhoven, hier heb ik de minor Digital Marketing afgerond. Tijdens deze minor heb ik veel geleerd over SEO, SEA, online marketing en ook de technische kant is aan bod gekomen.

Op dit moment zijn er veel interessante ontwikkelingen op het gebied van video. Ik heb mij dan ook tijdens mijn opleiding en minor verdiept in de richting van video (marketing), vloggen en audiovisuele uitwerkingen. Ik zal mij bezig gaan houden met de bedrijfspresentatie (marketing) van Evoworks. Tijdens mijn stage zal ik onderzoek gaan doen naar de huidige bedrijfspresentatie van Evoworks en hierbij een passende en vernieuwende strategie opstellen die vervolgens ontwikkeld en geïmplementeerd kan worden. Deze opdracht sluit heel goed aan bij mijn opleiding en minor en ik kan mijn creativiteit erin kwijt wat ik erg leuk vindt. Aangezien ik een passie voor video heb ben ik veel te vinden op YouTube, Videoland en Netflix. Daarnaast ga ik graag naar musicals en ik ben regelmatig met vriendinnen in de bioscoop te vinden.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl