Even voorstellen: Jeroen Wigman

2016 is voor mij goed begonnen, per 1 januari 2016 ben ik het nieuwe gezicht van Evoworks. Mijn naam is Jeroen Wigman en ik heb de functie van accountmanager aangenomen binnen Evoworks. Naast mijn commerciële kant ben ik ook creatief en heb ik een breed interessegebied. Van het in huis klussen, motorrijden t/m potje golfen, ik vind het al snel leuk. Verder hou ik van dineren in een goed restaurant en zet ik me graag in voor anderen. Door mijn brede interesse gebied luister ik graag naar de verhalen van anderen. In de functie van accountmanager komt dit goed van pas.

Van ondernemer naar ondernemend

Sinds 2007 ben ik met mijn eigen bedrijf FotoCube als toeleverancier actief in de wereld van E-commerce. Omdat ik als kleine ondernemer met teveel randzaken bezig was en te weinig met de leuke dingen ben ik “verder gaan kijken”. Verkopen, klantcontact en relatiebeheer, daar word ik warm van. Wanneer u toe bent aan de volgende stap van uw webshop(s) dan ben ik uw eerste aanspreekpunt binnen Evoworks. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als leverancier, maar ook als klant. Het is daardoor een kleine moeite om mijzelf in uw situatie te verplaatsen. U zal tijdens de samenwerking merken dat dit een meerwaarde is. Mijn kennis en ervaring zal ik als accountmanager voor u in blijven zetten.

Waarom juist Evoworks

Als persoon heb ik ambities, een aantal jaar geleden zette ik deze ambities voor de volle 100% in voor mijn eigen bedrijf. Ondanks het succes van mijn eigen concept komt er te veel bij het runnen van een bedrijf kijken waar ik niet vrolijk van werd. Mijn persoonlijke ambities heb ik nog steeds. Binnen de ambities van Evoworks zijn er erg veel raakvlakken met mijn ambities. Er is voldoende ruimte binnen Evoworks om mee te groeien met deze ambities. Daarnaast past de proactieve organisatie bij mijn werkwijze. Samenwerken, heldere communicatie, meedenken, oplossingsgericht en efficiënt werken zijn facetten van zowel van mijzelf als Evoworks. Als u er klaar voor bent, belt u mij dan? 0031(0)85 - 401 54 54 0031(0)6 - 456 482 50
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl