Even voorstellen: Maikel van Kol

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_text]

Mijn naam is Maikel van Kol, student Business Management aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben begin september 2016 begonnen aan het derde jaar van mijn opleiding en ga bij Evoworks aan de slag als Trainee E-commerce Marketeer.

Afgelopen jaar heb ik gedurende het hele schooljaar stage gelopen bij Uitgeverij-Studiecentrum Kerckeboch. Ik was werkzaam als stagiair Congresmanager & Marketing coördinator en tijdens deze stage ben ik erachter gekomen dat mijn interesses vooral liggen op het gebied van marketing. Mijn verbazing was voornamelijk de geweldige mogelijkheden die Google Analytics te bieden heeft. Mijn stageplek bij Evoworks sluit hier dan ook mooi op aan. Ik krijg de kans om mijn marketingvaardigheden verder te ontwikkelen en op een breder vlak kennis te maken met e-commerce marketing.

De laatste jaren heb ik mijn studie gecombineerd met mijn grote passie voor basketbal. Op mijn 16e ben ik verhuisd naar Zwolle om daar veel te trainen en te basketballen op jeugd-eredivisie niveau. Vervolgens heb ik dit doorgezet door in Utrecht op hetzelfde niveau te basketballen. Hier ben ik ook mijn studie Business Management begonnen. Na vier jaar topsport te hebben bedreven ga ik komend jaar basketballen in Nijmegen.

Ik heb veel zin om de komende periode bij Evoworks als Trainee E-commerce Marketeer werkzaam te zijn. Wellicht tot ziens!

[/fusion_text][/fullwidth]
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl