Even voorstellen: Matthijs Joosten

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_text]Als communication and multimedia design student loop ik, vanaf zes februari tot de zomer stage bij Evoworks. Tijdens mijn studie heb ik reeds leren online adverteren, implementeren van social media modellen en de organische vindbaarheid in Google te optimaliseren. De kennis uit de schoolbanken verwacht ik de komende maanden in de praktijk te brengen. Ik hoop veel te leren van alle online marketing disciplines. De vakkundigheid en spraakmakende resultaten van Evoworks zijn redenen dat ik voor dit stagebedrijf heb gekozen. Naast mijn studie heb ik een aantal jaar geleden samen met een vriend een marketingbureau opgericht. Voor verschillende klanten heb ik onder andere websites ontwikkeld, e-mailcampagnes ingericht en kwantitatief onderzoek uitgevoerd. Hopelijk komt mijn opgedane ervaring goed tot zijn recht. Buiten mijn passie voor branding en marketing zijn mijn interesses financiƫle markten, technologie en psychologie. Om in goede vorm te blijven ga ik naar de sportschool, speel squash en ga ik regelmatig de deur uit voor een hardloopsessie. [/fusion_text][/fullwidth]
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl