Even voorstellen: Milan de groot

Sinds maandag 8 mei loop ik in het nieuwe prachtige pand van Evoworks weer stage. Ik ben 19 jaren jong en ik zit nu in het tweede schooljaar van mijn opleiding Marketing & Communicatie op het Rijnijssel te Arnhem. Op een gegeven moment dit schooljaar kwam de vraag in mijn hoofd waar ik weer stage wilde lopen. Ik kwam bij Evoworks uit. Na telefonisch contact en een gezellig interessant gesprek, kon ik weer van start gaan op de dynamische e-commerce marketing werkvloer. Er hangt zoals van ouds een fantastische werksfeer, waar behulpzaamheid en samen voor het maximale resultaat gaan volledig van toepassing is. Ik heb veel nagedacht wat ik interessant vind in de marketing en wat mij het meest op dat gebied ambieert. Na 2 jaar studeren en de stage van vorig jaar bij Evoworks, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik online marketing het meest interessant vind op dit gebied. We kunnen namelijk stellen dat de digitalisering volop in gang is, waarbij de commercie dus ook betrokken wordt. Als bedrijf moet je daar dus op inspelen en innoveren om mee met de tijd te gaan, en dat krijgt mijn aandacht. Als ik iets interessant vind dan is het technologie en innovatie wel. Deze onderdelen vind je terug in online marketing en dat betreft waarom online marketing/e-commerce marketing mij ambieert. Voor de rest ben ik natuurlijk een jongen van 19, die hobby’s heeft als gezellige activiteiten verrichten met vrienden, zoals uitgaan of op een terras zitten. Ik heb ook een passie voor de keuken. Ik vind het heerlijk om te koken en gerechten te bereiden van andere culturen. Diepgaand converseren over verschillende vraagstukken en materies kan ik eindeloos mee doorgaan, maar het eindigen (of beginnen) met een grote portie humor is bij mij altijd van toepassing. Mijn Missie bij Evoworks Mijn stage onwijs succesvol behalen, door me te laten inspireren door mijn collega’s, waarbij ik samen met het bedrijf en de klanten ga groeien en ik kan verzekeren dat dat voor allemaal gaat lukken!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl