Even voorstellen: Noël Vleugel

Een nieuw gezicht bij Evoworks, daar hoort natuurlijk een nieuw blogbericht bij. Ik ben Noël Vleugel en sinds deze week ben ik de nieuwe online marketeer bij Evoworks. Ik zal mezelf hierbij even voorstellen. Door mijn passie voor het volgen van trends, internet en online noemen mijn vrienden me soms ook wel 'gadget girl'. Ik kom oorspronkelijk uit West-Friesland, ben 23 jaar oud en al sinds jongs af aan een echte computernerd. Zo begon ik op jonge leeftijd met Photoshop en het bouwen van kleine websites, koos voor het extra vak Informatica en studeerde daarna HBO Communicatie in Amsterdam.

Van online projectmanager naar online marketeer

Na het behalen van mijn diploma heb ik zo'n 3 jaar als projectmanager bij een publisher / internetbureau in Amsterdam gewerkt. Afgelopen winter kreeg ik last van mijn jaarlijkse winterdip en besloot ontslag te nemen zodat ik een tijd van de zon kon genieten in Australië. Eenmaal terug wilde ik graag met mijn vriend in Nijmegen samenwonen en me gaan focussen op een totaal andere functie, die van online marketeer. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik graag bij Evoworks wilde werken.

Waarom Evoworks?

Evoworks had de perfecte vacature online staan met de mogelijkheid om veel te leren. Het team bestaat niet alleen uit jonge en deskundige online marketing professionals, maar ze hebben ook nog eens specifieke kennis van e-commerce. Als fervent online shopper wekte dit natuurlijk extra interesse op. En gelukkig, na twee gesprekken besloot Evoworks mij aan te nemen!

Mijn functie

De eerste weken volg ik diverse cursussen op het gebied van SEO, Google Adwords, conversie en meer. Langzamerhand ga ik meewerken aan diverse projecten van klanten en daarna zal ik met eigen projecten aan de slag gaan. Met mijn oplossingsgerichte vermogen en enthousiasme ga ik me komende tijd proberen te profileren als waardevolle toevoeging voor het team. En mijn doel? Dat is natuurlijk om de beste online marketeer van Nederland te worden! Wellicht kom je mij binnenkort dus ook tegen: bij Evoworks op kantoor, aan de telefoon of via de e-mail.
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl