Even voorstellen: Roy Meijerman

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_text]Mijn naam is Roy Meijerman en per 5 september ben ik Evoworks komen versterken. Met mijn kennis van HTML, CSS en PHP ga ik het support team helpen met het oplossen van problemen en het maken van nieuwe functies en modules. In het verleden heb ik bij NextIdentity veel ervaring opgedaan m.b.t. het bouwen, onderhouden en hosten van websites. Toen Avira destijds NextIdentity overnam, kreeg ik de functie front-end developer. Hier heb ik veel geleerd op het gebied van het maken van e-mail templates. Aan de hand van deze opgedane kennis, heb ik mijn eigen systeem gebouwd in PHP, door middel waarvan je heel eenvoudig, met een paar klikken de e-mail templates in elkaar kunt zetten. Naast de genoemde werkgevers heb ik ook een eigen onderneming: Revine. Ik heb een eigen CMS systeem ontwikkeld voor websites. Met mijn achtergrond hoop ik het Evoworks team te kunnen versterken en nog veel bij te gaan leren. Mijn toekomstige blog posts zullen met name gaan over nieuwe functies en/of modules van programmeertalen, CMS systemen en e-mail templates.[/fusion_text][/fullwidth]
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl