Even voorstellen: Suzanne Vaandering

[fullwidth background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="0" padding_right="0" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_text]Mijn naam is Suzanne Vaandering, beter bekend als Suus, en ik ben 19 jaar. Vanaf augustus 2016 ben ik 4 dagen in de week werkzaam als stagiaire directiesecretaresse/managementassistent bij Evoworks. Ik volg deze opleiding op het ROC A12 in Ede, waar ik 1 dag in de week naartoe ga. Na het behalen van mijn vorige diploma ben ik mezelf gaan verdiepen in verschillende beroepen, wat ik precies wil en waar mijn interesses liggen. Ik kwam uit bij directiesecretaresse. De taken in dit vak spreken mij erg aan en sluiten goed aan bij mijn interesses. Bovendien vind ik het een enorme uitdaging om aan mijn talenkennis te werken, waar ik tijdens deze stage alle kans voor krijg. Het bedrijf Evoworks sprak mij gelijk aan en na het eerste gesprek was ik dan ook erg enthousiast. Het is een ontzettend klantvriendelijk en professioneel bedrijf, dat viel mij gelijk op. Ik voel me dan ook erg op mijn plek bij Evoworks en ik weet nu al zeker dat ik een hoop ga leren en veel ervaring op ga doen![/fusion_text][/fullwidth]
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl