Evolutie + Resultaat = Revolutie! Rebranding Evoworks

ARNHEM - E-commerce Marketing bureau Evoworks lanceert vandaag (02-05-2018) haar nieuwe logo en huisstijl. Op het kantoor in Arnhem is de bijhorende nieuwe website onthuld. Door de sterke groei was er bij de e-commerce marketing specialist voor webshops behoefte aan een nieuwe uitstraling, welke beter past bij de organisatie en toekomstvisie.

Evoworks is sinds de oprichting dé specialist op het gebied van e-commerce marketing voor webshops en blijft, net als de markt, volop in beweging en ontwikkeling. Vorig jaar werd daarom kritisch naar de eigen uitingen en huisstijl gekeken en werd er geconcludeerd dat dit niet langer past.

In het daaropvolgende rebranding traject met reclamebureau X-Ingredient werden de visie en kernwaarden opnieuw grondig beoordeeld en kreeg de nieuwe huisstijl vorm. Bram Gubbels, Online Director van X-Ingredient: ‘Het werk van Evoworks is uniek. Wij zien Evoworks als ‘Evolutie + Resultaat = Revolutie! Een no-nonsense bedrijf dat doet waar het goed in is. Het nieuwe concept, huisstijl en logo sluiten hier goed bij aan.’

Algemeen directeur Martijn Brand: ‘Vanuit mijn passie voor e-commerce marketing ben ik ruim 11 jaar geleden begonnen met Evoworks. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer online marketing specialisten bijgekomen met dezelfde hartstocht en passie. Dit zorgt voor resultaat en dus tevreden klanten. De bijbehorende groei resulteerde in de behoefte aan een nieuwe uitstraling, wat nog beter vertelt wie wij zijn en waarom wij doen wat we doen. Ik ben erg blij met ons nieuwe logo en de uitstraling.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl