Evoworks genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2017

Evoworks is genomineerd voor Google's prestigieuze Google Premier Partner Awards, waarbij de beste digitale marketingbureaus van Europa worden erkend voor hun prestaties. De nominaties zijn in 6 categorieën ingedeeld: Search Innovation, Display Innovation, Mobile Innovation, Shopping Innovation, Video Innovation en Growing Businesses Online. Evoworks is genomineerd voor een award in de laatstgenoemde categorie.

Nominatie 'Growing Businesses Online' award

In de categorie 'Growing Businesses Online' worden bedrijven genomineerd die kunnen aantonen bedrijven online te kunnen laten groeien door hun expertise op het gebied van Google's advertentieproducten. Evoworks werd genomineerd als erkenning van onze prestaties samen met Marington.nl, de webshop waar je tassen online kunt kopen. Door hun reeds goedlopende AdWordscampagnes nog meer te verbeteren en binnen zes maanden een omzetstijging van 90% op deze kanalen te behalen, lieten we Google zien dat we voor het online laten groeien van bedrijven in de top van Europese onlinemarketingbureaus thuishoren.

Over de Google Premier Partner Awards

Evoworks maakt deel uit van Google Partners, een selecte groep digitale marketingbureaus. Dit is een programma dat door Google is opgezet om specifiek het MKB te helpen te starten met online marketing en online klanten te genereren. Om zich te kwalificeren moeten digitale marketingbureaus en professionals eerst een reeks examens halen, om hiermee hun expertise in het gebruik en de toepassing van Google’s advertentieproducten aan te tonen. De Premier Partner awards worden gehouden om de beste bureaus binnen het programma te erkennen voor hun werkzaamheden.

Bekendmaking winnaars Google Premier Partner Awards 2017

De zes winnaars van de EMEA regio worden op 7 september bekendgemaakt tijdens Google’s Premier Partner Awards in Dublin, Ierland.
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl