Evoworks Nr1 in de Emerce100 2018!

ARNHEM - Vandaag is de Emerce100 lijst van 2018 bekend gemaakt. Hierin worden de beste bedrijven in de e-business bekend gemaakt op basis van beoordeling door beslissers die werkzaam zijn op het gebied van online marketing. E-commerce marketing specialist Evoworks is bovenaan geëindigd in de categorie ‘e-commerce bureaus’.

Het imago-onderzoek wat is gehouden om deze lijst op te stellen, is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. De beoordeling van beslissers (werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business) over de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar, is uitgebreid met andere relevante marktdata. Dit jaar zijn er maar liefst 632 bedrijven beoordeeld. Om dan bovenaan te staan in de categorie ‘e-commerce bureaus’ is een geweldige prestatie.

Algemeen directeur Martijn Brand: ‘Hoe trots kan je zijn op je team, klanten en partners? Heel trots dus! Echt ongelofelijk knap, nog nooit eerder opgenomen, doen we mee, worden we direct 1e. De categorie waarin wij eerste zijn geworden is ook degene waarin wij thuishoren, e-commerce bureaus. Omdat dit succes te danken is aan het geweldige Evoworks team, wil ik iedereen bedanken en hoop ik dat wij de komende jaren zo door mogen gaan. Ook wil ik mijn trouwe klanten bedanken, volgend jaar volgt het eerste 10 jarige jubileum in samenwerking, ook een prestatie!’

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl