Evoworks presenteert: "Praktische tips voor meer omzet uit Google Shopping

Een bezoeker kan wel tientallen keren in contact komen met je merk voor hij overgaat tot een aankoop. Maar welk moment is nu doorslaggevend voor de conversie? Op Donderdag 14 juni vindt het jaarlijkse thuiswinkel ledenevent plaats bij Inn Style in Maarssen. Onze conversie specialist Ruud van der Veer geeft hier in 20 minuten concrete tips uit het werkveld waarmee je direct aan de slag kunt.

Praktische tips voor meer omzet uit Google Shopping
Wil jij ook meer resultaat boeken met Google Shopping? Bezoek dan het Thuiswinkel Ledenevent op donderdag 14 juni bij Inn Style in Maarsen (exclusief voor leden van Thuiswinkel.org). Tijdens dit ledenevent van Thuiswinkel.org geeft Ruud van der Veer een presentatie ‘Praktische tips voor Google Shopping’ waarin hij een aantal concrete tips deelt om meer resultaat uit Google Shopping te halen. Hij vertelt bijvoorbeeld over hoe je veelvoorkomende fouten kunt voorkomen, hoe je de Google Shopping feed kunt optimaliseren en over rendabele bied strategieën.

Met de praktische tips voor meer omzet uit Google Shopping die tijdens deze sessie worden gegeven kun je zelf aan de slag om meer resultaat te boeken met de inzet van Google Shopping.

Wil jij meer resultaat boeken met Google Shopping?
Het Thuiswinkel Ledenevent is een kennis- en inspiratiemiddag voor leden van Thuiswinkel.org. Er worden kennissessies gegeven en de dag wordt afgesloten met een barbecue en een netwerkborrel. De ideale mogelijkheid om nieuwe informatie op te doen en bij te praten met collega ondernemers.

Ben je Thuiswinkel.org lid en heb jij je nog niet ingeschreven voor dit schitterende event? Schrijf je nog snel in voor het Thuiswinkel Ledenevent op 14 juni bij Inn Style in Maarssen. Dit event is exclusief en gratis voor leden van Thuiswinkel.org. Bekijk het gehele programma en/of schrijf je hier in: https://www.thuiswinkel.org/nieuws/3767/boek-meer-resultaat-met-google-shopping

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl