EVOWORKS VOOR HET 2E JAAR OP RIJ WINNAAR FD GAZELLEN

Voor het tweede jaar op rij hoort Evoworks bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee winnaar van een FD Gazellen Award 2018 geworden. Hier zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Onze dank gaat uit naar al onze opdrachtgevers en collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Ieder jaar worden de prestigieuze FD Gazellen Awards uitgereikt door Het Financieele Dagblad. Dit jaar alweer voor de vijftiende keer. Dit jaar zijn de criteria door Het Financieele Dagblad aangescherpt om relevant te blijven: zo worden winstmarge en personeelsgroei dit keer ook meegenomen in de rangschikking. Om nu dan voor het tweede jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland te horen is voor ons erg speciaal. De award mogen wij op dinsdag 13 november in ontvangst nemen.

Nogmaals dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.