FINALIST GOOGLE PREMIER PARTNER AWARDS 2018

Evoworks & HOBO Hifi Finalist Google Premier Partner Awards 2018Arnhem - Opnieuw is e-commerce marketing bureau Evoworks genomineerd voor de prestigieuze Google Premier Partner Awards. Met opdrachtgever HOBO Hifi is Evoworks met een innovatieve case finalist in de categorie Shopping Innovation. De uitreiking van de Google Premier Partner Awards vindt op 17 oktober 2018 plaats in Dublin.

Genomineerde case Evoworks en HOBO Hifi
De case van Evoworks en opdrachtgever HOBO Hifi is genomineerd in de categorie Shopping Innovation. Via de ingestuurde case laten zij zien hoe ze op een innovatieve manier een flinke omzetgroei via Google Shopping hebben weten te realiseren in een omgeving vol concurrenten.

De resultaten tonen aan dat er door de ontwikkelde strategie in deze case meer controle is over het advertentiebudget, de biedingen en het tonen van de juiste producten aan de consument. Met als uitkomst een mooie omzetstijging en rendementsverbetering.

Over Google Premier Partner Awards
De Google Premier Partner Awards worden gehost door Google Partners en zijn in het leven geroepen om innovatie in digital marketing te stimuleren én te eren op het gebied van Search, Mobile, Video, Display, Shopping en Growing Business Online. Een nominatie betekent dan ook met recht een erkenning voor de prestatie van de beste online marketing bureaus in het EMEA gebied (Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika).

Om genomineerd te worden moet je als online marketing bureau beschikken over een Google Premier Partner status en een case insturen. Het Google Premier Partnership ontvang je wanneer je als bureau continu kwalitatief goede resultaten behaald voor je opdrachtgevers en een diverse gecertificeerde online marketing specialisten in dienst hebt. Het Google Premier Partnership is de hoogste status welke je als online marketing bureau kunt krijgen van de zoekmachine-gigant.

De winnaars van de Google Premier Partner Awards 2018 worden 17 oktober 2018 in Dublin bekend gemaakt.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl