Geef Evoworks een Google +1 & win een bon van € 25,-!

Zoals je misschien al op onze Facebook pagina hebt gelezen zijn wij een actie gestart waarbij je een waardebon van Bol.com kunt winnen ter waarde van € 25,-. Het enige wat je hoeft te doen is de Google+ knop op de homepagina van Evoworks in drukken en via het bijbehorende bericht op Facebook vermelden dat je dit hebt gedaan. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een waardebon van € 10,- op het moment dat je het bericht op Facebook deelt met je vrienden. De loting van de waardebonnen vindt plaats op 2 april. De uitslag kun je dan zowel op onze Facebook pagina als op de online marketing blog van Evoworks terug vinden. De winnaars zullen we natuurlijk ook persoonlijk benaderen.

Nog geen Google Plus account?

Iedereen die nog geen Google+ account heeft kan dit binnen een minuut aanmaken op de site van Google Plus. Door dit te doen kun je in het vervolg gemakkelijk pagina's die je leuk vindt een plusje geven.

Wat is Google Plus eigenlijk?

Google Plus is een sociaal netwerk dat Google in 2011 heeft gelanceerd. Door middel van een aantal nieuwe toepassingen wil Google hiermee de concurrentie met Facebook aangaan. Naast de +1 knopjes zijn de zogenaamde kringen ook een belangrijke toepassing van Google's sociale netwerk. Dit betekent dat je vrienden, familie en collega's in verschillende kringen kunt indelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op het moment dat je iets deelt aangeven voor welke kringen dit moet gebeuren.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl