Jimmy stelt zich voor

Mijn naam is Jimmy Nauw en ik kom uit het Hattem. Ik ben 23 jaar en ik zit momenteel in het vierde en laatste jaar van mijn opleiding commerciële economie. Ik volg deze studie aan het Windesheim in Zwolle.

Binnen mijn opleiding heb ik vakken gehad in de richting van marketing, communicatie, onderzoek, economie, inkoop en verkoop. 

Met name de marketingvakken(specifiek online marketing) vond ik zeer interessant. Dit is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om opzoek te gaan naar een afstudeerstage bij een grote speler op gebied van E-commerce. Op deze manier ben ik uitgekomen bij Evoworks!

De bedoeling is dat ik twee dagen in de week ga meewerken in het bedrijf en drie dagen besteed aan mijn afstudeeronderzoek. In mijn afstudeeronderzoek ga ik me focussen op Amazon.

In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden, ga ik vaak naar de bios en loop ik graag hard.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.