Last but not least: dit is Juan!

Mijn naam is Juan Ulloa Paz en op het moment van schrijven ben ik 30 jaar oud. Vanaf 1 september 2018 maak ik onderdeel uit van het Evoworks team in de rol van online marketeer. Tijdens de sollicitatieprocedure kom je al een beetje in aanraking met het team en je voelt je dan ook snel welkom. Ook sluit je al een keer aan bij een gezellige borrel en is het ijs al snel gebroken.

Voor ik bij Evoworks aan de slag ging was ik ruim 5 jaar werkzaam in de E-commerce branche. Bij twee verschillende werkgevers heb ik mijzelf constant ontwikkeld in de, nog jonge en constant bewegende, online markt. Met name de laatste twee en half jaar heb ik erg veel geleerd en kunnen uitvoeren bij een grote on- en offline mode retailer. Toch heb ik in deze korte tijd mijn plafond bereikt en was het daarom een gezonde keuze om mijzelf zowel persoonlijk als professioneel te blijven ontwikkelen. Daarom is mijn keuze gevallen op ditmaal een bureau, in tegenstelling tot klantzijde, waar ik mijn kennis verder kan ontwikkelen.

Zoals mijn naam wellicht al verklapte ben ik van Spaanse afkomst. Ik kijk daarom ook graag (Spaans) voetbal, met name FC Barcelona waar ik supporter van ben. Ik ben überhaupt wel iemand die van sport houd, naast voetbal geniet ik ook graag van een basketbalwedstrijd of een goede formule 1 race. Na een ernstige voetblessure eind 2016 ben ik erg gelimiteerd in het zelf beoefenen van sporten, met uitzondering van fietsen. Naast sport, kijk ik graag een goede serie en game ik ook graag. Ook spendeer ik mijn tijd graag in gezelschap van vrienden en met mijn vriendin/verloofde.

 

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.