Maak kennis met Ezra!

Mijn naam is Ezra Gans en ik ben 21 jaar. Geboren in Amersfoort en nu woonachtig in Arnhem. Ik zit op het Rijnijssel en na mijn Dtp (desktop publishing) opleiding afgrond te hebben, ben ik verder gegaan met de opleiding mediavormgeving richting grafisch. Mijn laatste jaar is aangebroken. Na een aantal succesvol afgeronde stages, heb ik nu de kans om mijn eindstage bij Evoworks te doen, waar ik erg veel zin in heb.

Naast dat ik hier stage loop heb ik ook nog bijbaantjes; zoals verkoper bij de mediamarkt en ik werk soms als priv├ęchauffeur/Valet Parking. In mijn vrije tijd houd ik ervan om series te kijken, met nieuwe gadgets spelen en gezellig af te spreken met vrienden.

Ik kijk uit naar een leerzame maar ook een leuke stage bij Evoworks!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl