Maak kennis met Jelle

Mijn naam is Jelle Borgonje en kom uit Nijmegen maar woon sinds kort in Arnhem. Ik ben 24 jaar oud en dit jaar afgestudeerd van de opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Sinds midden november ben ik werkzaam bij Evoworks als online marketeer. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat marketing mij goed ligt en dan met name online. Mijn meewerkstage in het 3e jaar heb ik dan ook gedaan bij Modation, een online marketing bureau in Nijmegen. Daar heb ik een goede basis gebouwd op het gebied van online marketing. Na de stage mocht ik in de zomervakantie blijven werken maar daarna moest ik toch weer fulltime naar school. Ik ben toen opzoek gegaan naar een bijbaan waar ik in het weekend mijn kennis voor online marketing kon toepassen en uitbouwen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een auto dealer waar ik mijn laatste twee studiejaren de online marketing heb verzorgd. Toen ik eenmaal mijn diploma had, ben ik opzoek gegaan naar een professioneel marketing bureau waar ik fulltime aan de slag kon. Zo ben ik dan ook bij Evoworks terecht gekomen. Naast mijn interesse voor marketing ga ik graag naar festivals. Goede muziek met vrienden, zon en een biertje in mijn hand is het mooiste wat er is. Daarnaast kan ik altijd wakkergemaakt worden voor lekker Mexicaans eten.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.