Maak kennis met John

Goedendag beste lezer,

Vandaag zul je mij iets beter leren kennen. Mijn naam is John Lensen, ik kom uit Angeren, dat is een klein dorpje in Lingewaard. Op mijn 26e ben ik naar Nijmegen verhuisd. Hier woon ik met Yvonne en onze dochter Bobbi, zij is nu een half jaar oud.

Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij Evoworks als e-commerce consultant en ik kijk uit naar alle uitdagingen die er komen gaan. Ik kom uit de retail sector waar ik 6 jaar met veel plezier werkzaam in ben geweest. Op een zeker punt had ik het gevoel dat ik mijzelf binnen deze branche niet goed genoeg meer kon ontwikkelen. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om accountmanager te worden. Één ding is zeker, ik haal hier veel ontwikkelingen en uitdagingen uit.

Nu ben ik begonnen in de wereld van de e-commerce, een hele interessante nieuwe branche voor mij. De komende periode ga ik als een spons door het bedrijf heen om helemaal door te pakken waar ik was gebleven, maar dan hier bij Evoworks.

De eerste maand zit er inmiddels op en ik heb al veel mogen leren met betrekking tot e-commerce. Afgelopen maand ben ik zelfs naar het Shopping Award gala geweest, waar ik in mijn smoking samen met mijn collega Susanne naar de uitreiking heb gekeken van de beste webwinkels van Nederland gevolgd door een heerlijk diner en gezellige afterparty.

Ik heb heel veel zin in 2019 en ik ben ervan overtuigd dat wij er een leerzaam en uiteindelijk succesvol jaar van gaan maken.

PS: Leuk dat je de tijd genomen heb om mij te leren kennen. Fijne dag!

Groeten,

John Lensen

Door

John Lensen
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl