Nieuwe AdWords extensie; Affiliate locatie advertentie extensie

Google heeft onlangs nieuwe locatie extensies aangekondigd voor tekstadvertenties. Deze nieuwe locatie extensies zijn speciaal bedoeld voor fabrikanten die verkeer naar de fysieke winkels van wederverkopers moeten verzorgen. De extensies worden langzaam ook beschikbaar in Nederland en kunnen dus worden ingezet. In de Nederlandse AdWords interface wordt de extensie momenteel de Nieuwe locatie-extensie voor partners genoemd.

Aankondiging Google

In de aankondiging van Google wordt als voorbeeld aangegeven dat de extensie kan worden gebruikt door een elektronica fabrikant die iemand kan helpen bij het vinden van een televisie in de dichtstbijzijnde winkel, waar de consument het product van de fabrikant kan aanschaffen. Het aanmaken van de affiliate locatie extensie is erg eenvoudig, klik op het toevoegen van de extensie en selecteer de gewenste retail-keten die moet worden toegevoegd. Het aanbod met retail ketens in de interface is nog relatief beperkt, er staan nog veelal ketens in die niet in Nederland actief zijn. Onze verwachting is dat deze lijst snel zal uitbreiden en dat de grotere Nederlandse ketens ook zullen worden toegevoegd in de AdWords interface.

(Bron: Google)

Ondersteuning nodig bij het toevoegen van de nieuwe AdWords advertentie extensie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl