Shopping Today 2016

Op 22 september 2016 zal het jaarlijkse evenement Shopping Today plaatsvinden in Utrecht. Dit evenement voor e-commerce professionals trekt jaarlijks meer dan 1000 bezoekers en kan worden gezien als een goede toevoeging voor e-commerce professionals en webshop eigenaren. Tijdens dit evenement zal Evoworks voor het eerst aanwezig zijn als Casepartner. We houden in deze blog alle ontwikkelingen bij in aanloop naar dit evenement.

Shopping Today 2016 - Update je e-commerce kennis

Dit jaarlijkse evenement, initiatief van Thuiswinkel.org, wordt gezien als dé jaarlijkse update voor alle (e)commerce oplossingen. Dit evenement trekt jaarlijks meer dan 1000 e-commerce professionals en webshop eigenaren aan. Alle trends en ontwikkelingen in de e-commerce sector worden aan het licht gebracht. Er worden seminars gegeven door professionals met verschillende expertises uit de e-commerce sector. Deze seminars zijn interactief, dit geeft bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de spreker.

Evoworks Casepartner op Shopping Today 2016

Dit jaar zal Evoworks aanwezig zijn als casepartner, dit houdt in dat we aanwezig zijn met een kleine pop-up stand om onze diensten te tonen aan de bezoekers. Daarnaast krijgen we de mogelijkheid om een case te tonen aan de bezoekers. We zijn momenteel nog bezig met de ontwikkeling van de case, als er meer over de case bekend is zal in deze blog een update volgen.

-------Update 09-09-2016-------

Seminar van Bas Linders

Tijdens Shopping Today zal Bas Linders namens Evoworks een presentatie houden, met als titel "Zo overleeft jouw webshop zonder Google". De presentatie is gericht op het spreiden van kanalen en dus van risico's met je webshop. Tijdens de presentatie zal Bas verschillende tips & tricks geven om niet volledig afhankelijk te zijn van Google als kanaal. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  • E-marketing mix
  • Kanalen
  • Attributiemodellen

De presentatie zal van 11:30 - 12:00 plaatsvinden in de Douchezaal van DeFabrique (zaal 26). Bekijk het volledige programma op de site van Shopping Today.

Beurswand Evoworks

Tijdens Shopping Today wordt er een kleine beursvloer gecreëerd en worden er kleine pop-up stands gerealiseerd voor alle casepartners. Hier hebben ze de mogelijkheid om hun diensten te tonen en een beurswand op te bouwen. Aangezien wij casepartner zijn van Shopping Today zullen we hier ook staan met een stand. Wij leggen tijdens het evenement graag onze diensten aan je uit, kom dus gerust langs in onze stand om een praatje te maken.

De beurswand staat al klaar om mee te gaan naar Shopping Today 2016!

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl