Shopping Today 2017

UPDATE: we hebben dit artikel speciaal voor jou bijgewerkt om een indruk te geven van het evenement zelf. Op 21 september 2017 vindt het jaarlijkse evenement Shopping Today weer plaats in DeFabrique in Utrecht. Met het thema ‘It’s time, start now’ zorgt Shopping Today voor inspirerende maar vooral praktische sessies. Dit jaar worden naar schatting 1.300 bezoekers verwacht op hét evenement voor e-commerce professionals. Evoworks zal voor het tweede jaar op rij aanwezig zijn als case partner.

Shopping Today 2017 - bereid je voor op de digitale toekomst

Shopping Today staat in het teken van educatie en inspiratie opdoen zodat je webshop in de toekomst (nog) beter kan presteren. Kortom, het evenement bereidt jou voor op de digitale toekomst. Alle relevante trends en ontwikkelingen in de e-commerce sector worden aan het licht gebracht zodat de bezoekers weer helemaal up to date naar huis gaan. Gedurende het evenement worden er door e-commerce professionals allerlei seminars gegevens. Interactie staat tijdens deze seminars centraal. Aan het het einde van een seminar hebben bezoekers de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen aan de sprekers. Thuiswinkel.org, PostNL, Kijkshop en Wehkamp zullen tijdens Shopping Today 2017 als keynotes opdraven. [caption id="attachment_15021" align="aligncenter" width="640"]Shopping Today in DeFabrique In de vroege ochtend is het nog vrij rustig. Eerst maar een kopje koffie, dan.[/caption]

Evoworks: case partner op Shopping Today

Ook dit jaar zal Evoworks weer aanwezig zijn als case partner. Dit betekent dat we aanwezig zijn met een kleine pop-up stand om onze diensten te tonen aan de bezoekers en dat we onze partner case gaan presenteren. Voor diezelfde case zijn we onlangs genomineerd voor de prestigieuze Google Premier Partner Awards, waarbij de beste digitale marketingbureaus van de EMEA regio worden erkend voor hun prestaties. We zijn genomineerd voor een award in de categorie ‘Growing Businesses Online’.

Seminar: hoe behaal je binnen 6 maanden een omzetstijging van 90%?

Tassenwebshop Marington® ging eind 2016 de samenwerking met ons aan met een ambitieuze doelstelling van 80% omzetgroei. Binnen 6 maanden werd deze doelstelling al ruim behaald. Tijdens Shopping Today zullen Frank Engelen van Evoworks en Maikel Huurneman van Marington® gezamenlijk een seminar over dit succesverhaal geven. Ze zullen vertellen met welke belangrijke stappen deze online groei tot stand is gekomen. Ook tijdens deze sessie zal interactie centraal staan. Bezoekers krijgen aan het einde van de presentatie ruim de tijd om vragen te stellen. Het seminar zal van 12:10 tot 12:40 plaatsvinden in de Douchezaal van DeFabrique. Bekijk het volledige programma op de site van Shopping Today.

Indruk van de dag

Wat een sfeervolle locatie is DeFabrique toch: die authentieke fabrieksuitstraling en grote open ruimten bieden veel potentie voor een dynamisch evenement. Laat dat publiek maar komen! [caption id="attachment_15019" align="aligncenter" width="669"]Evoworks op Shopping Today 2017 Kopje koffie... en daarna even poseren. Voor de mensen thuis, natuurlijk.[/caption] [caption id="attachment_15022" align="aligncenter" width="480"]Ook een perfecte gelegenheid om even een praatje te maken met klanten die al vroeg uit de veren zijn. Ook een perfecte gelegenheid om even een praatje te maken met onze klanten die het evenement bezochten.[/caption] Bezoekers komen bij dit evenement overwegend voor de lezingen en dat hebben we gemerkt! In het 'douchelokaal', waar Frank en Maikel ons verhaal presenteerden, moesten nota bene stoelen worden bijgeplaatst om de grote schare toehoorders wat comfort te bieden (bij de volgende editie toch maar in een grotere zaal spreken :-). Met een pakkende titel als 'Hoe behaal je binnen 6 maanden een omzetstijging van 90%?' roep je natuurlijk kritische vragen op je af, maar na afloop liep het publiek overtuigd van onze uiteenzetting de zaal uit, om daarna bij onze stand rustig verder te praten. [caption id="attachment_15023" align="aligncenter" width="669"] Tijdens onze lezing hadden we, net als vorig jaar, een groot publiek. Mieters![/caption] Aan het eind van de dag mochten we terugkijken op een geslaagd evenement waarbij we interessante nieuwe contacten hebben kunnen leggen. Dat moest natuurlijk ook even stijlvol worden afgesloten met een etentje, waarbij nog druk werd nagesproken over de gebeurtenissen tijdens Shopping Today 2017. Bedankt voor de aandacht, allemaal. Shopping Today, tot volgend jaar!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl