Webwinkel Vakdagen 2015: Evoworks was erbij!

Afgelopen week hebben we met Evoworks op de Webwinkel Vakdagen gestaan in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux. Deze beurs richt zich enkel en alleen op e-commerce. Er waren volop stands aanwezig die oplossingen boden om het gewenste e-commerce succes te bereiken. Op het gebied van webwinkel ontwikkeling, marketing, betaaloplossingen, social media, mobile e-commerce en logistiek werden er vele producten en diensten aangeboden.

Stand M06 vertegenwoordigde Evoworks

Als dé e-commerce specialist in online marketing, konden wij natuurlijk niet ontbreken op deze beurs. Met zes specialisten waren we vertegenwoordigd op een prachtige stand. Bezoekers kwamen beide dagen in grote getale naar de beurs; er werden 11.000 bezoekers verwacht. Mensen stonden zelfs in rijen te wachten nog voordat de deuren om 10.00 uur 's ochtends geopend werden. Uiteraard werkt dat erg motiverend wanneer er zulke grote belangstelling is. Velen hebben we te woord gestaan met betrekking tot hun e-commerce vraagstukken en online marketing strategie. Wij hebben met het hele team dan ook twee zeer leuke, gezellige en vooral informatieve dagen gehad.

Checklist voor webshops

Buiten dit alles hebben wij onze bezoekers natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Onze folder met daarin de richtlijnen voor e-commerce marketing en een checklist voor webshops, maakten dat onze bezoekers ook thuis nog het een en ander aan huiswerk te verrichten hadden. Deze informatie delen we hier natuurlijk ook graag met je. Hieronder vind je een greep uit onze folder en kun je beoordelen hoe jouw webshop ervoor staat met de Evoworks checklist. checklist Download hier onze Evoworks checklist!

Online Marketingkalender

Daarnaast hebben we ook nog honderden online marketingkalenders weggegeven. Welke dagen in het jaar zijn belangrijk voor webshops? Dit zijn er natuurlijk ontelbaar veel, maar de belangrijkste mogen absoluut niet onopgemerkt blijven voor je webshop. Evoworks kent de behoeften van klanten om in te spelen op feest- en speciale dagen gedurende het kalenderjaar. Daarvoor bedacht Evoworks een handige online marketing kalender, met daarop dé dagen waarop u gerichte acties kunt creëren om verkopen te stimuleren. Daarnaast geeft deze kalender een aantal handige tips over hoe je aan de slag gaat met de online marketing voor deze dagen. Wees niet getreurd, ook hier kun je deze handige kalender vinden. Hang hem op aan de muur en vergeet nooit meer op tijd te beginnen met de online marketing voor speciale dagen en feesten in het jaar! online marketing kalender Download hier onze Online Marketingkalender! We hopen dat iedereen genoten heeft van de Webwinkel Vakdagen en vooral een nuttige en informatieve dag heeft gehad. Wij gaan er vanuit volgend jaar weer te staan en hopen je dan weer te kunnen verwelkomen op onze stand!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl