Webwinkel Vakdagen 2018 - Wij zijn er klaar voor!

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs te Utrecht. We zijn aanwezig met een mooie stand maar ook viermaal als spreker. Beide dagen, 24 & 25 januari, staan we met een groot team bij stand nummer 70 om al je vragen over e-commerce marketing te beantwoorden. Ook vinden wij het leuk om met jou te brainstormen over je webshop. We bekijken dan samen hoe we jouw e-commerce activiteiten nóg succesvoller en rendabeler kunnen maken! Tijdens de Webwinkel Vakdagen gaan we jullie op de hoogte houden van nieuws en updates via onze social media kanalen. Houd deze dus goed in de gaten zodat je niks mist!

Presentatie 1: Hoe behaal je binnen 6 maanden een omzetstijging van 90%?

Tassenwebshop Marington.nl ging eind 2016 de samenwerking met ons aan met een ambitieuze doelstelling van 80% omzetgroei binnen een jaar. Binnen 6 maanden werd deze doelstelling al ruim behaald. Tijdens de Webwinkel Vakdagen zullen Frank Engelen van Evoworks en Maikel Huurneman van Marington® gezamenlijk een presentatie verzorgen over dit succesverhaal. Ze zullen toelichten met welke belangrijke stappen deze online groei tot stand is gekomen binnen zo’n relatief korte periode. Deze sessie kun je op de volgende tijdstippen bijwonen in lezingzaal 11:
  • Woensdag 24 januari 13:00 - 13:30
  • Donderdag 25 januari 11:30 - 12:00

Presentatie 2: 10 tips voor meer conversie uit Google Shopping

Voor veel webwinkels is Google Shopping een zeer interessant, of zelfs onmisbaar marketingkanaal. Het opzetten van Google Shopping campagnes lijkt relatief eenvoudig. Maar, wat zijn na het opzetten de volgende stappen? Hoe maak je campagnes succesvol en rendabel? Hoe moet je en waar begin je überhaupt met optimaliseren? Om Google Shopping effectief te maken is het van belang dat campagnes in eerste instantie goed worden opgezet en vervolgens op de juiste manier worden geoptimaliseerd. Tijdens de sessie ‘10 tips voor meer conversie uit Google Shopping’ gaan Bas Linders en Ruud van der Veer van Evoworks hier dieper op in. Wij geven jou tien zeer bruikbare tips mee naar huis die direct toepasbaar zijn. 10 Tips voor meer conversie uit Google Shopping, wie wil die nou niet? De sessie over Google Shopping kun je op de volgende tijdstippen bijwonen in lezingzaal 11:
  • Woensdag 24 januari 14:30 - 15:00
  • Donderdag 25 januari 13:00 - 13:30

Ontmoeten wij jou ook op de Webwinkel Vakdagen?

De belangrijkste e-commerce vakbeurs van de Benelux wil jij niet missen, toch? Graag verwelkomen we je tijdens onze presentatie over het succesverhaal Marington® en de presentatie boordevol met goede tips voor Google Shopping. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen op onze stand voor een kennismaking en informatief gesprek. De koffie staat klaar (later op de dag ook een biertje)!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl