Wie is die nieuweling?

Als één van de nieuwe aanwinsten van het Evoworks team wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Susanne Ritterbeeks, een nieuwsgierige, avontuurlijke en sportieve meid. Na een studie Communicatiewetenschap in Nijmegen en Amsterdam en enige ervaring in de marketingwereld, ga ik vanaf september aan de slag als junior online marketeer bij Evoworks. Na onzekerheid over mijn studiekeuze na de middelbare school, besloot ik er even tussenuit te gaan. Een half jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan en rondgereisd in en door Chili. Dat was een ware levenservaring. Tijdens mijn reis kwam ik erachter dat het creatieve aspect en de veelzijdigheid van communicatie mij erg trok, dus koos ik bij terugkomst voor een studie Communicatiewetenschap. Al snel werd gedurende mijn studie duidelijk dat ik het meeste van mijn creativiteit kwijt kon in marketingvakken. De manier waarop mensen worden beïnvloed en elkaar beïnvloeden met verschillende boodschappen, sprak mij erg aan.

Waarom Evoworks?

Echter was de leerstof aan universiteit voor mij af en toe te droog en te theoretisch, waardoor ik wist dat ik dit in een baan niet zou gaan zoeken. Ik wilde de praktische kant op, mijn creativiteit kwijt kunnen en ervaring opdoen met praktische programma's die belangrijk zijn in de wereld van communicatie. Een goede en sterke basis leggen aan het begin van mijn loopbaan. Dat is waarom ik gelijk wist dat ik als junior online marketeer wilde werken bij Evoworks. Eerst een goede basis leggen, om me vervolgens stap voor stap te gaan richten op projecten. De manier waarop het opleidingstraject eruit ziet, de veelzijdigheid van de werkzaamheden die Evoworks verricht en aanbiedt aan haar klanten én een leuk jong team, maakte dat ik voor de volle 200% ging voor het krijgen van die baan. En ja hoor: ik ben het geworden!

Mijn functie

Mijn werkzaamheden zullen in het begin voornamelijk bestaan uit het volgen van diverse cursussen in online (e-commerce) marketing. Gedurende deze cursussen zal ik mee gaan kijken met projecten en vervolgens zelf steeds meer verantwoordelijkheden krijgen omtrent projecten. Mijn doel is om een deskundig online marketeer te worden, over niet al te lange tijd eigen projecten te kunnen draaien en mijn nieuwsgierigheid en creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Graag tot ziens!

Met vol goede moed, plezier en vertrouwen ga ik als online marketeer bij Evoworks beginnen. Hopelijk komen we elkaar weer tegen, bij Evoworks of op dit blog!
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl