Wij stellen aan je voor: Julia

Op 13 juni 2019 ben ik begonnen als E-commerce Marketeer bij Evoworks. Ik ben mijn carrière begonnen in de reiswereld. Nadat ik heel wat nachtelijke uurtjes en weekenden had gewerkt voor blije, en niet zo blije vakantiegangers, ben ik overgestapt naar administratief werk. Als administratief medewerker moest ik veel data analyseren en rapporteren en ik merkte dat dit me goed lag. Ik ben toen opzoek gegaan naar een opleiding die daarbij aansloot en kwam terecht bij de opleiding E-commerce aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik de carrière switch gemaakt naar online marketeer.

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik als online marketeer mooie resultaten behaald. Het meedenken en adviseren op bedrijfsniveau maakt het werk extra waardevol, en voor mij uitdagend! Ik wilde graag bij Evoworks werken, omdat hun werkwijze onderscheidend is van andere bureaus: Evoworks is een partner. En niet alleen een partner voor klanten, want tijdens het teamuitje (in mijn eerste werkweek) ben ik enorm verrast door de enorme teamspirit!

Als 33 jarige Arnhemse wil ik nog lang niet stilstaan, maar volgens mij gaat dat hier niet snel gebeuren. Mijn collega’s zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en zien het belang van kennisdeling. Als ik straks op de fiets stap en naar huis fiets, ben ik weer een stukje slimmer dan vanmorgen ;-)

Door

Julia Gauw
job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl