Wij stellen aan je voor: Mitchel

Als eerstejaars heb ik het geluk mijn kennis uit te kunnen breiden als stagiair bij Evoworks, om deze de komende jaren handig in te kunnen zetten. Ik loop sinds 11 februari stage op de maandagen & dinsdagen en ook al zijn het maar 2 dagen, tot nu toe heb ik bizar veel kunnen leren op het gebied van e-commerce en hoop dat nog de rest van mijn stage hier te kunnen blijven doen. Ik werk mee aan meerdere projecten en ben daarnaast bezig met het leren over Google Ads, Google Analytics & Google Ads Search.

Ik game en lees graag in mijn vrije tijd. Daarnaast ben ik actief in meerdere online community’s. Ik hoop dat ik na dit half jaar stage lopen mijn eerste studiejaar succesvol af kan ronden met alle ervaringen, skills en kennis die ik van Evoworks heb kunnen leren om daarna mijn tweede schooljaar in te kunnen gaan.

job-image
10 Manieren om je webshop sneller te maken
27 februari 2020
Lees Meer
job-image
50 conversie tips: verbeter je conversiepercentage
19 februari 2020
Lees Meer
job-image
Webwinkel Vakdagen 2020
23 januari 2020
Lees Meer

Nieuwsbrief

MEER WETEN? STEL ONS JE VRAAG!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl