Wij stellen aan je voor: Mitchel

Als eerstejaars heb ik het geluk mijn kennis uit te kunnen breiden als stagiair bij Evoworks, om deze de komende jaren handig in te kunnen zetten. Ik loop sinds 11 februari stage op de maandagen & dinsdagen en ook al zijn het maar 2 dagen, tot nu toe heb ik bizar veel kunnen leren op het gebied van e-commerce en hoop dat nog de rest van mijn stage hier te kunnen blijven doen. Ik werk mee aan meerdere projecten en ben daarnaast bezig met het leren over Google Ads, Google Analytics & Google Ads Search.

Ik game en lees graag in mijn vrije tijd. Daarnaast ben ik actief in meerdere online community’s. Ik hoop dat ik na dit half jaar stage lopen mijn eerste studiejaar succesvol af kan ronden met alle ervaringen, skills en kennis die ik van Evoworks heb kunnen leren om daarna mijn tweede schooljaar in te kunnen gaan.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.