Amazon Marketing

Bij Amazon kun je, net als bij Bol.com, je eigen producten verkopen en gebruikmaken van het enorme bereik en de bekendheid van deze one-stop-shop. Wil je met marktuitbreiding aan de slag? Evoworks helpt je verder groeien middels Amazon marketing.

Service-Image

amazon advertising

Laagdrempelig testen met marktuitbreiding start voor veel e-commerce ondernemers met Amazon marketing. Door gebruik te maken van het grote e-commerce platform kun je meer omzet genereren in landen als Duitsland, de UK, Frankrijk, Spanje en Italië. Amazon marketing is hier echter van groot belang. Door de enorme omvang van productaanbod wordt dat van jou niet meer automatisch gevonden.

Evoworks Amazon 1

van A tot Z uitbesteden

Amazon heeft een streng beleid waar je aan moet voldoen om als verkoper niet te worden afgekeurd. Van Amazon Seller Central tot Vendor Express: we helpen je van A tot Z op weg. Voordat we het volledige productaanbod in één klap op het platform plaatsen, analyseren we eerst de productsegmenten op je webshop. Vervolgens zetten we het Amazon account voor je op en optimaliseren we de ads voor gesponsorde producten.

Evoworks Amazon 2

Onze cases

Bekijk ons werk

114% meer online omzet voor Welkoop

Lees Meer

Evoworks Services

Naast conversie optimalisatie, helpen we klanten onze klanten ook met SEO, SEA, e-mail marketing en meer. Maak kennis met al onze services.

Meer weten? Neem contact met ons op!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl