ONLINE ADVERTEREN BINNEN AMAZON

Wist je dat één op de twee Duitsers eerst naar Amazon gaat wanneer ze op zoek zijn naar een product? Bij Amazon kun je, net als bij Bol.com, je eigen producten verkopen en gebruikmaken van het enorme bereik en de bekendheid van deze one-stop-shop. Wil je met marktuitbreiding aan de slag? Evoworks helpt je verder groeien middels Amazon marketing.

Adverteren op het grootste e-commerce platform

Laagdrempelig testen met marktuitbreiding start voor veel e-commerce ondernemers bij Amazon marketing. Niet zonder reden want Amazon is al enorm en blijft met de dag groeien. Maak gebruik van het enorme marktaandeel van Amazon om extra omzet te genereren in landen als Duitsland, de UK, Frankrijk, Spanje en Italië.

Doordat het platform inmiddels zo enorm groot is, wordt je productaanbod niet meer automatisch gevonden. Je bereikt op Amazon bezoekers door te adverteren en door organisch binnen Amazon goed te ranken. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op je prestaties. Onze e-commerce marketeers helpen je met Amazon marketing zodat je hier zelf bijna geen omkijken naar hebt.

Daarom kies je voor Amazon

  • In één stap met je aanbod naar het buitenland
  • De grootste internationale webwinkel
  • Vaste commissies van zo'n 15% per aankoop (afhankelijk van de productcategorie)
  • Platform met veel mogelijkheden en kansen
Neem contact op

Amazon van A tot Z uitbesteden

Amazon heeft een streng beleid en er zijn strikte richtlijnen die gevolgd dienen te worden om niet te worden afgekeurd als verkoper. We helpen daarom van A tot Z. Voordat we het volledige productaanbod in één klap op het platform plaatsen, analyseren we eerst de productsegmenten op je webshop. Binnen welke segmenten liggen de kansen? Hoe is jouw prijsstelling ten opzichte van je concurrenten? We zetten het Amazon account voor je op en optimaliseren de gesponsorde producten. Vendor Express? Amazon Seller Central? We kennen alle opties, tools en mogelijkheden en helpen je hierbij op weg.

Antwoord op Amazon vragen

Laat je niet afschrikken door de strenge regelgeving en functionaliteiten. We doen er alles aan om het maximale uit jouw Amazon marketing te halen:

  • Native Amazon marketing specialisten
  • Kennis van alle strikte regels en functionaliteiten van het platform
  • Optimalisatie en keuzes op basis van jouw doelstelling en productaanbod
  • Pro-actief advies op prijsvoering en onderscheidend vermogen creëren
  • Amazon ondersteuning op ieder gebied

Bij e-commerce marketing bureau Evoworks kun je niet alleen terecht voor Amazon marketing, maar ook voor het uitbreiden van je webshop naar het buitenland, online adverteren, e-mail marketing, het opstellen én de uitvoering van volledige online strategieën en meer. 

Miljoenen Amazon shoppers in aanraking laten komen met je producten? Neem dan vrijblijvend contact op en vertel ons je doelstellingen.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.