E-mail marketing uitbesteden?

E-mail marketing is een kanaal vol mogelijkheden. Zo kun je unieke content per ontvanger versturen, klanten binden of klanten heractiveren. En wist je dat e-mail het hoogste rendement heeft van alle betaalde online marketingkanalen? Mits je het goed inzet natuurlijk én werkt vanuit een strategie. Hierbij helpen wij je graag verder.

Meer dan ‘Beste voornaam’,

Stuur je de meeste nieuwsbrieven naar je volledige lijst met ontvangers? Dan is er werk aan de winkel. De kracht van e-mail is dat je per unieke ontvanger een dynamische boodschap kunt versturen. Een boodschap die inspeelt op de behoeftes van je klant en daardoor goed converteert. Door de koppeling van e-mail software met je databronnen kun je de klant persoonlijker benaderen dan in een fysieke winkel.

E-mail marketing biedt tal van mogelijkheden. Pas bijvoorbeeld je aanbiedingen aan op eerder aankoopgedrag. Of verstuur je nieuwsbrief op het tijdstip dat jouw ontvanger haar e-mails meestal opent. Zo sta jij bovenaan in die mailbox.

Unieke kansen van e-mail

E-mail biedt tal van voordelen die andere kanalen niet bieden:

 • In één keer jouw doelgroep bereiken
 • Of juist per individu persoonlijke content sturen
 • Inspelen op het aankoopgedrag van klanten
 • Relatief goedkoop
 • Versterk de relatie met je klanten
 • Ideaal voor het stimuleren van herhaalaankopen
Neem contact op

Van doordachte strategie tot een rake boodschap

Wat is de doelstelling die je met e-mail marketing wilt bereiken? Vanuit het antwoord op deze en andere vragen, stellen we de strategie op. We brengen je doelgroepen in kaart en stellen de tactiek en aanpak vast. Wie gaan we wanneer bereiken, met welk doel en welke boodschap?

E-mail marketing is een doorlopend traject. We zetten geautomatiseerde campagnes op en spelen daarnaast in op eenmalige acties vanuit een marketingkalender. Campagnes worden vervolgens geoptimaliseerd voor beter resultaat. En natuurlijk vergeten we niet je lijsten met ontvangers op te bouwen. Alles om de omzet uit je webshop te verhogen.

Effectieve e-mail campagnes

Met e-mail gaan we steeds verder. Dit kun je van ons verwachten:

 • Van doordachte online strategie tot concrete implementatie
 • Klantdata gebruiken om campagnes te personaliseren
 • Juiste mix tussen geautomatiseerde- en actiematige campagnes
 • Campagnes gebaseerd op stappen binnen de customer journey
 • Effectiviteit meten op basis van de gestelde KPI’s
 • Eigen team van e-mail marketing specialisten

Benieuwd welke resultaten we voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren over je e-mail marketing.

Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk alle e-commerce marketing diensten die we aanbieden: zoals conversie optimalisatie, web analytics en Amazon marketing.  

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.