Internationalisering

Jouw succesvolle concept in Nederland biedt niet per definitie garantie in andere landen. Dit komt door cultuurverschillen, andere wet- en regelgeving, taal, standaarden en meer. Uitbreiden naar het buitenland? We helpen je!

Neem contact met ons op

EEN SUCCESVOLLE GROEISTRATEGIE

De huidige infrastructuur maakt uitbreiding naar grotere afzetmarkten een goede groeistrategie. Veel ondernemers beseffen vaak echter niet dat hun marketingstrategie die in Nederland succesvol is, in andere landen roemloos ten onder kan gaan. Zelfs al is de reisafstand kort, de cultuur in ieder land is wezenlijk anders. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het online zoekgedrag naar je producten. Om succes in een nieuw land te garanderen starten we met een marktonderzoek. We stellen de strategie vast en bepalen de tactieken per kanaal alvorens we de marketingkanalen voor een nieuw land inrichten.

Neem contact op

Evoworks Internationalisering 1

UITBREIDEN OP BASIS VAN ONDERZOEK

Door de interne en externe factoren in kaart te brengen creëren we waardevolle inzichten omtrent de online concurrentie en de zoekvraag in het land waarin je jouw webshop wilt uitbreiden. We denken na over jouw onderscheidend vermogen en mogelijke positionering binnen het nieuwe concurrentieveld. Op basis van dit marktonderzoek bespreken we het marketingbudget, de doelstellingen en de verwachtingen. Vervolgens stellen we per marketingkanaal een online strategie en een plan van aanpak op. Zo ontstaat een duidelijke koers om samen de nieuwe e-commerce markt te veroveren!

Neem contact op

Evoworks Internationalisering 2

Onze services

Bij Evoworks helpen we je van A tot Z. Naast een passende strategie voor internationalisering, bieden we ook een reeks operationele diensten aan.

Relevante cases

Bekijk ons werk

114% meer online omzet voor Welkoop

Lees Meer

Vier jaar op rij groei voor Verfgroothandel

Lees Meer

Nieuwsbrief

Meer weten? Stel ons je vraag!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl