Online adverteren in Google Ads, Bing Ads & meer

Meer omzet uit je campagnes halen? De naamsbekendheid van je webshop vergroten? Je Google Ads rendement verhogen? Daar zijn we goed in. Is online adverteren niet meer weg te denken uit de online marketing strategie van jouw webshop? Des te belangrijker om het maximale rendement uit de betaalde marketingkanalen te halen. Maak gebruik van onze 12+ jaar ervaring in online adverteren en e-commerce om samen naar je doelstellingen toe te werken.

Een strategisch SEA partner voor maximaal resultaat

Niet tevreden met de verhouding kosten en omzet binnen je SEA campagnes? Verkeer binnenhalen via advertenties is één, maar winst uit je webshop halen is een heel ander verhaal. We bouwen en optimaliseren niet alleen campagnes, maar adviseren vanuit ondernemersperspectief op zaken als rendement, segmentatie en customer journeys.

Door onze 100% focus op e-commerce weten we waar kansen voor jouw webshop liggen binnen online adverteren in Google Shopping, Google Zoeknetwerk, Google Display, Bing Ads en het advertentiekanaal van Facebook.

Campagnes door specialisten

Evoworks is jouw SEA specialist als je zoekt naar een partner die meedenkt:

 • Gecertificeerd Google Ads Premier Partner
 • Google CSS partner
 • Focus op rendement & onderscheidend vermogen
 • Een eigen team van SEA specialisten
 • Slim in automatiseren 
 • Transparant over werkzaamheden 
Neem contact op

Een werkwijze waar we trots op zijn

We hebben een sterke visie ontwikkeld op het gebied van online adverteren. Handmatige SEA campagnes bouwen? Dat doen we het liefst zo min mogelijk. Geautomatiseerd werken met Editors, feeds en scripts? Dat doen we liever! Waar zoekmachine optimalisatie op de lange termijn zorgt voor je vindbaarheid, leidt betaald adverteren doeltreffend én direct tot meer verkopen op je webshop.

In diverse rondes zetten we het mes in de slechte presterende campagnes. De SEA campagnes die goed presteren breiden we verder uit om de opbrengst te maximaliseren. Ook binnen online adverteren werken we vanuit segmentatie en altijd met het oog op rendement. Met trots kunnen we dan ook noemen dat onze werkwijze voor veel online successen heeft gezorgd.

Klaar voor een volgende stap in online adverteren?

 • Campagnes als middel om jouw doelstellingen te behalen
 • Doordachte en gesegmenteerde aanpak
 • Doorlopende analyses en optimalisaties van campagnes
 • Bieden op basis van de kans dat een bezoeker de aankoop juist wel of juist niet afrondt
 • Afhankelijk van de aanpak adverteren binnen Google Ads en Bing Ads en Facebook

Naast adverteren op de betaalde advertentiekanalen, verzorgen we voor de meeste opdrachtgevers ook hun SEO (zoekmachine optimalisatie), e-mail marketing en conversie optimalisatie. Of bekijk al onze e-commerce marketing diensten.

Ben jij toe aan meer resultaat uit online adverteren? Wij pakken het graag voor je op! Neem hieronder contact met ons op.

“Fijne samenwerking”Drukland

Fijne samenwerking. Vriendelijke en zeer kundige medewerkers. Voor vragen heb je een vast contactpersoon die je gelijk verder helpt. Door middel van een strakke planning worden doelen snel gerealiseerd. Kortom ik kan Evoworks aan iedereen aanbevelen.

Thijs Hebels (Online marketeer), Drukland

 

Bekijk meer klanten

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.