STRATEGIEËN VOOR ONLINE SUCCES

Ben je op zoek naar een sterke online marketing strategie? Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander welke keuzes je moet maken om online te groeien (zowel in omzet als in rendement).

Sparren over online strategie?

B2C Strategie

B2B Strategie

Omnichannel Strategie

Samen de koers bepalen

Het is niet zo gek, maar veel ondernemers (en hun marketeers) duiken uit enthousiasme al snel in onderwerpen als Google Ads, de ontwikkeling van de webshop, e-mail marketing et cetera. Maar heb je eerst goed nagedacht over je onderscheidend vermogen, ontwikkelstrategie en segmentatie?

Wie een duidelijke koers uitzet en tussentijds bijstuurt op basis van analyse, komt tot de beste resultaten. Bij Evoworks stellen we online strategieën op voor B2B, B2C als ook voor omnichannel.

Belang van online strategie

 • Strategie geeft sturing; voor zowel inkoop, beleid als marketing
 • Alle neuzen dezelfde kant op door één online marketing strategie
 • Bespaar marketingkosten door een gesegmenteerde aanpak en kennis van de markt
Neem contact op

Van data naar strategie

Bij het bepalen van de online strategie nemen we samen een stapje terug. We verzamelen en analyseren beschikbare informatie en brengen de (online) markt uitgebreid in kaart. Vervolgens maken we gezamenlijk de belangrijkste strategische keuzes. Deze keuzes zijn te vertalen naar een plan van aanpak per online marketingkanaal en een operationele invulling.

Het antwoord op strategische vraagstukken

Een aantal onderwerpen die onze marketing harten sneller laten kloppen:

 • Segmentatiestrategieën

 • Marktonderzoeken naar online zoekgedrag

 • Het online concurrentieveld in kaart

 • Analyses van interne factoren (productaanbod, prijzen en nog veel meer)

 • Sterkte & zwakte - analyses

 • Sparsessies met klanten

 • Realistische en pragmatische plannen van aanpak

 • Bondige, onderbouwde en eerlijke adviezen  

Benieuwd hoe wij jouw e-commerce business kunnen laten groeien? Naast strategisch advies kun je ook voor de volledige uitvoering van jouw online marketing strategie bij ons terecht. Bekijk hier al onze e-commerce diensten. Zie jij kansen in marktuitbreiding naar bijvoorbeeld Duitsland, de UK of Scandinavië, bekijk hier al onze mogelijkheden.

Dat wij online strategieën kunnen ontwikkelen die zorgen voor extreme omzetgroei, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Heb je behoefte aan een strategisch plan, strategisch advies of heb je een ander vraagstuk? Neem gerust contact met ons op.

“Koppositie bereikt”Maxifleur

Tijdens de professionalisering van onze webshop is Evoworks als marketing partner al vroeg in beeld gekomen. De samenwerking heeft er sterk aan bijgedragen dat we in onze branche in de Benelux een koppositie hebben bereikt. De internationale expansie begint nu ook zijn vruchten af te werpen, waarbij Evoworks een belangrijke rol blijft spelen!

Michael Kamper (Eigenaar), Maxifleur

ONZE KLANTEN

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.