B2B & B2C

Ben je op zoek naar een sterke online marketingstrategie voor jouw B2C of B2B webshop? Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander welke keuzes je moet maken om online te groeien.

Neem contact met ons op

SAMEN DE KOERS BEPALEN

Uit enthousiasme duik je vaak al snel in onderwerpen als Google Ads, de ontwikkeling van de webshop, e-mail marketing en meer. Het is echter van belang om eerst goed na te denken over je onderscheidend vermogen, een ontwikkelstrategie en segmentatie van de markt. Wie een duidelijke koers uitzet en tussentijds bijstuurt op basis van analyse komt tot de beste resultaten. Bij Evoworks stellen we optimale online strategie├źn op voor zowel B2C als B2C.

Neem contact op

Evoworks Strategie 1

DE WERKWIJZE VAN EVOWORKS

Bij het bepalen van de online strategie nemen we samen eerst een stapje terug. We verzamelen en analyseren beschikbare informatie en brengen de (online) markt uitgebreid in kaart. Vervolgens maken we gezamenlijk de belangrijkste strategische keuzes. Deze keuzes vertalen we naar een plan van aanpak per online marketingkanaal en een operationele invulling. Naast strategisch advies kun je ook voor de volledige uitvoering van jouw online marketingstrategie bij ons terecht.

Bekijk onze diensten

Evoworks Strategie 2

Onze services

Bij Evoworks helpen we je van A tot Z. Naast het ontwikkelen van een passende online strategie voor B2B en/of B2C, bieden wij ook een reeks operationele diensten aan.

Relevante cases

Bekijk ons werk

114% meer online omzet voor Welkoop

Lees Meer

Vier jaar op rij groei voor Verfgroothandel

Lees Meer

Nieuwsbrief

Meer weten? Stel ons je vraag!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl