Projectmanagement

Projectmanagement is belangrijk om de samenwerking in goede banen te leiden. We kijken binnen ons team naar de meest geschikte projectleider voor het project welke zorg draagt voor het operationele onderdeel van het project en de communicatie. De projectleider is een online marketing specialist en zal altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van het project.

Projectteam

Voor iedere webshop kijken we welk team hier het best bij past en dat ervaring heeft met soortgelijke projecten. Hierdoor worden doelstellingen reëel en gaan we voor een lange en vooral succesvolle samenwerking.

Via het projectmanagement tool waar wij gebruik van maken is te zien wie welke werkzaamheden wanneer uitvoert. Onderling kunnen hier taken voor elkaar worden aangemaakt, voor bijvoorbeeld het verdelen van specifieke werkzaamheden. Ook kunnen er berichten heen en weer worden gestuurd waardoor er snel gecommuniceerd kan worden.

Projectmanagement, Online strategie en Web analytics leggen samen het fundament voor een succesvolle samenwerking. Deze modules zorgen voor doorlopende strategische ondersteuning via gespecialiseerde teamleden, een zorgvuldige manier van projectmanagement en voldoende tijd voor het analyseren van de verzamelde statistieken.

Projectmanagement en communicatie

  • Om het geheel van het project in goede banen te leiden
  • Projectleider zorgt voor het beheer van het project
  • Ondersteuning via teamlead en de operationeel manager
  • Contact o.a. via projectmanagement tool Teamwork
Contact

E-commerce project uitbesteden?

Wil jij je e-commerce project uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor bij Evoworks? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om dit project te bespreken. Tijdens een intake gesprek bespreken we de wensen, vertellen we over onze werkwijze en wat de mogelijkheden zijn.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.