Rapportage

In de module Rapportage wordt allerlei data opgenomen die voor jou (en je team) belangrijk is. We werken met een basis rapportage waarin bijvoorbeeld meer informatie staat over gerealiseerde omzet, rendement en kosten per kanaal.

Overzicht rapportage

Iedere maand sturen we een overzicht (rapportage) met daarin de statistieken van de desbetreffende maand. Op basis van de verzamelde data zullen we vervolgens conclusies trekken. Deze bevindingen bespreken we en onze werkzaamheden voor de komende maand zullen we hierop afstemmen.

Naast gedetailleerde informatie over verhoudingen tussen de modules als Google organisch, Google betaald, Bing en specifieke cijfers hierover zoals bezoekersaantallen, conversieratio’s en hoeveelheid opbrengst.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om in overleg andere KPI’s toe te voegen aan de rapportage.

 

Rapportage onderdelen

  • Maandelijkse rapportages op basis van standaard KPI’s
  • Formuleren van conclusies en adviezen op basis van de rapportage
  • Telefonisch contact over de conclusies en adviezen
  • Opbrengst
  • Investering SEA + Evoworks (marketing investering)
  • ROMS (Return on marketing spend)
Contact

E-COMMERCE PROJECT UITBESTEDEN?

Wil jij je e-commerce project uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor bij Evoworks? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om dit project te bespreken. Tijdens een intake gesprek bespreken we de wensen, vertellen we over onze werkwijze en wat de mogelijkheden zijn.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.