Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie voor webshops vergt een andere aanpak dan bij blogs en reguliere websites. Met meer dan twaalf jaar ervaring weten onze specialisten precies wat werkt om een webshop goed te laten ranken in de zoekmachines.

Service-Image

SEO partner voor e-commerce

Hou jij je bezig met de lange termijn van je webshop? Investeer dan in zoekmachine optimalisatie. SEO levert op korte termijn geen omzetgroei op. Wel bouw je aan de organische vindbaarheid van je webshop binnen zoekmachines. Hoe beter de organische vindbaarheid, des te beter de verhouding van jouw marketingkosten versus omzet zal zijn.

Evoworks SEO 1

Optimale werkwijze voor webshops

Organische vindbaarheid start bij ons met een analyse. Waar is marktvraag naar? Binnen welke productsegmenten liggen de kansen? Er ontstaat een technisch verbeterplan, een contentplan en we bouwen de autoriteit van je webshop op. Vanuit uitvoerende én adviserende rol zetten wij SEO voor onze opdrachtgevers in op basis van vier pijlers: techniek, relevantie, autoriteit en prestaties.

Evoworks SEO 2

Onze cases

Bekijk ons werk

114% meer online omzet voor Welkoop

Lees Meer

Evoworks Services

Naast conversie optimalisatie, helpen we klanten onze klanten ook met SEO, SEA, e-mail marketing en meer. Maak kennis met al onze services.

Meer weten? Neem contact met ons op!

+31 85 2100 818 info@evoworks.nl