E-commerce marketing België

E-commerce marketing in België is zeer interessant voor Nederlandse bedrijven. Het overgrote deel van de Belgen spreekt de Nederlandse taal (Vlaams), wat vele voordelen biedt. Het land is logistiek gezien laagdrempelig en de cultuur verschillen zijn relatief klein. Toch zijn er ook verschillen, door hier rekening mee te houden zorg je voor het maximale resultaat uit je e-commerce marketing investeringen in België.  

E-commerce marketing strategie België

Wanneer je de Belgische markt wilt betreden met je succesvolle Nederlandse strategie zul je rekening moeten houden met een aantal factoren. Buiten enkele basisprincipes zoals techniek, wet- en regelgeving, logistiek en klantenservice. Zul je te maken krijgen cultuurverschillen, taalverschillen en andere uitdagingen.

Om het maximale resultaat uit je investeringen te halen gaan wij samen een toekomstbestendige strategie uitwerken waarmee we de Belgische markt bestormen. Dit hebben we voor veel van onze klanten gedaan en blijven we doen. Hierdoor weten we welke uitdagingen op ons liggen te wachten en hoe we hiermee om moeten gaan. Strategie is een van de meest belangrijke onderdelen van e-commerce (marketing).

DE ONLINE MARKT IN BELGIË SUCCESVOL BENADEREN

  • Online strategie Belgische markt
  • Data bedreven
  • Gespecialiseerd in de Belgische e-commerce markt
  • Proactief, pragmatisch en transparant
  • Een groeiend team van zo'n 30 e-commerce specialisten
  • Omzetgroei en rendement zijn de basis van onze samenwerking
Contact

E-commerce marketing diensten België

Wanneer de strategie is bepaald en de basisprincipes op orde gebracht zijn kunnen we diverse diensten inzetten. Welke dit voor jouw case zullen zijn, is afhankelijk van veel factoren. Wij blijven kritisch kijken naar de markt, de verwachtingen, de concurrentie(druk) en bepalen vervolgens hoe we hiermee om gaan.

Voor de Belgische markt bieden we al onze e-commerce marketing diensten aan. Van SEA (zoekmachine adverteren), web analytics tot SEO (zoekmachine optimalisatie) en van CRO (conversie optimalisatie), Social media adverteren tot E-mail marketing. In sommige gevallen werken we nauw samen met inhouse marketingteams waarin we elkaar versterken. Daarin richt iedereen zich op zijn of haar sterke punten, op die manier ontstaat er een samenwerking waarin het maximale resultaat behaald kan worden.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.