E-commerce marketing Frankrijk

De Franse e-commerce markt is anders dan de Nederlandse online markt. Door cultuurverschillen, wet- en regelgeving en andere standaarden biedt het succesvolle concept van jouw webshop in Nederland geen garanties voor de Franse markt. Om online ook in Frankrijk succesvol te zijn zal er een volledig opzichzelfstaande strategie voor de Franse online markt opgezet moeten worden.

E-commerce strategie Frankrijk

Om succesvol te zijn in Frankrijk moet er een online strategie voor de Franse e-commerce markt gecreëerd worden. Vanuit hier kan de roadmap bepaald worden en worden de werkzaamheden bepaald.

Om een online strategie voor de desbetreffende webshop goed op te zetten wordt er kritisch naar interne en externe factoren gekeken m.b.v. de door onszelf ontwikkelde e-commerce marketingmix. Wie is de doelgroep en waar bevindt deze zich online? Wat is de online positionering van je webshop en hoe komt het over op de doelgroep? Wie zijn je online concurrenten? Wat is jouw onderscheidend vermogen? Wat zijn je doelstellingen?

Op basis van onder andere deze data stellen we een online strategie op, een roadmap en gaan we samen van start om de Franse e-commerce markt samen te veroveren.

Tijdens de samenwerking blijven we proactief meedenken op strategisch niveau. 

Succesvol de Franse online markt betreden

  • Online strategie Franse online markt
  • Data gedreven
  • Specialistische kennis van de Franse E-commerce markt
  • Proactief, pragmatisch en transparant
  • Transparantie in werkzaamheden door ons projectmanagementsysteem
  • Een groeiend team van zo'n 30  e-commerce specialisten in dienst
  • Omzetgroei en rendement zijn de basis van onze werkzaamheden
Contact

E-commerce marketing diensten Frankrijk

Naast de online strategie, werken we deels uitvoerend en adviserend mee met onder andere de volgende e-commerce marketing diensten:

SEO, SEA, conversie optimalisatie, e-mail, social media, Amazon en web analytics.

Doordat onze internationale e-commerce specialisten op de hoogte zijn van de nieuwste trends, kunnen wij met succes de verschillende e-commerce marketing diensten in zetten. Middels een eigen visie en eigen ontwikkelde werkwijzen kunnen we proactief en pragmatisch onze expertise in de praktijk brengen en alles uit de online marketing inspanningen halen voor de Franse online markt.

Ook succesvol de Franse online markt betreden? Meer rendement uit je Franse online marketing halen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.