E-commerce marketing Nordics

Ben je van plan om de online markt in Noord Europa, ofwel de Nordics, te betreden met je webshop? Dan is het goed om te weten dat je hier een andere strategie voor nodig hebt, dan dat je nu voor de Nederlandse markt hebt. Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden hebben een andere cultuur en andere standaarden dan wij hier in Nederland. Wil je deze markten succesvol betreden, dan heb je een strategie voor de Nordics nodig.

E-commerce strategie Nordics

Om succesvol een webshop te lanceren in Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden, dient er vooraf goed onderzoek te worden gedaan. Door onder andere te kijken naar de markt, de doelgroep, de online concurrenten, de online positionering, de zoekwoorden, het onderscheidende vermogen en de doelstellingen (qua omzet en rendement) kan er een e-commerce strategie worden ontwikkelt met een bijhorende roadmap voor betreding van deze markten.

Gedurende onze samenwerking denken we continu proactief mee op zowel strategisch als uitvoerend niveau. 

De online markt in de Nordics succesvol benaderen

  • Online strategie e-commerce markt Nordics
  • Data gedreven
  • Gespecialiseerd in de Noord-Europese markt
  • Proactief, pragmatisch en transparant
  • Een groeiend team van zo'n 30 e-commerce specialisten
  • Omzetgroei en rendement als basis
Contact

E-commerce marketing diensten Nordics

Na het ontwikkelen van een e-commerce strategie voor jouw webshop om Noord Europa succesvol te betreden, werken we ook uitvoerend en adviserend mee op gebied van e-commerce marketing. We werken onder andere mee aan de volgende e-commerce marketing diensten:

SEO, SEA, conversie optimalisatie, e-mail, social media, Amazon en web analytics.

Met onze groep internationale e-commerce specialisten blijven we op de hoogte van internationale trends, in dit geval van de Noord Europese trends. Middels onze visie op gebied van internationale e-commerce marketing en onze eigen ontwikkelde werkwijzen, kunnen we proactief te werk gaan en gezamenlijk succesvol de Noord Europese e-commerce markt veroveren.

Wil jij ook succesvol de online markt van de Nordics betreden met je webshop? Wil je meer rendement uit je internationale online marketing halen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.