E-commerce marketing Spanje

E-commerce marketing in Spanje is zeer interessant voor Nederlandse bedrijven. Hoewel er behoorlijk wat culturele verschillen zijn is de e-commerce markt de afgelopen jaren flink ontwikkeld. De Spanjaarden zijn inmiddels flink e-commerce georiënteerd en vinden het geen probleem om hun aankopen te doen bij van origine buitenlandse webshops.

Om succesvol te zijn in Spanje is het belangrijk dat je rekening houdt met de specifieke gewoonten en cultuurverschillen. Wij hebben een Spaanse marketeer in ons team die de cultuur kent en kan denken als een Spaanse consument, dit is van essentieel belang wanneer je het maximale resultaat wilt boeken. Het ontwikkelen van een strategie om de Spaanse markt te betreden is eveneens een groot onderdeel dat het succes bepaald.

E-commerce marketing strategie Spanje

Wanneer je de Spaanse markt wilt betreden met je succesvolle Nederlandse strategie zul je rekening moeten houden met een aantal factoren. Buiten de basisprincipes zoals techniek, wet- en regelgeving, logistiek en klantenservice. Zul je te maken krijgen behoorlijke cultuurverschillen, taalverschillen en andere verschillend qua e-commerce gewoonte.

 

Om het maximale resultaat uit je investeringen te halen gaan wij samen een toekomstbestendige strategie uitwerken waarmee we de Spaanse markt bestormen. Dit hebben we voor meerdere van onze klanten gedaan en dit zullen we blijven doen. Hierdoor weten we welke uitdagingen op ons liggen te wachten en hoe we hiermee om moeten gaan. Strategie is een van de meest belangrijke onderdelen van e-commerce (marketing).

 

DE ONLINE MARKT IN SPANJE SUCCESVOL BENADEREN

  • Online strategie Spaanse markt
  • Data bedreven
  • Gespecialiseerd in de Spaanse e-commerce markt
  • Practief, pragmatisch en transparant
  • Een groeiend team van zo'n 30 e-commerce specialisten
  • Omzetgroei en rendement als basis van de samenwerking
Contact

E-commerce marketing diensten Spanje

Wanneer de strategie is bepaald en de basisprincipes op orde gebracht zijn, kunnen we diverse diensten inzetten. Welke dit zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Wij beoordelen de markt, je verwachtingen, de concurrentie(druk) en bepalen vervolgens hoe we hiermee omgaan en wat er nodig is om de markt (succesvol) te betreden.  

Voor de Spaanse markt bieden we meerdere e-commerce marketing diensten aan. Hieronder vallen SEA (zoekmachine adverteren), web analytics, SEO (zoekmachine optimalisatie) en van CRO (conversie optimalisatie). In sommige gevallen werken we nauw samen met inhouse marketingteams waarbij we elkaar op specifieke onderdelen versterken. Daarin richt iedere partij zich op zijn of haar sterke punten.

 

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.