E-commerce marketing Verenigd Koninkrijk

De Nederlandse en de Engelse online markt hebben overeenkomsten, maar ook veel verschillen. Mede hierdoor zorgt het succes concept van je webshop in Nederland ervoor, dat dit niet één op één gekopieerd kan worden voor de Engelse markt. Wanneer je uit wilt breiden met je webshop naar het Verenigd Koninkrijk, zal er een nieuwe online strategie ontwikkeld moeten worden voor de Engelse markt.

E-commerce strategie Verenigd Koninkrijk

Voor een succesvolle expansie naar het Verenigd Koninkrijk zal er een online strategisch plan voor de Engelse markt ontwikkeld moeten worden. Vanuit de strategie wordt de tactiek en aanpak bepaald.

De online strategie wordt onder andere vanuit een strategisch marktonderzoek opgesteld. Tijdens dit strategische onderzoek wordt er naar de doelgroep, online concurrentie, zoekwoorden, online positionering en het onderscheidend vermogen gekeken. Wat zijn de doelstellingen? Is dit realistisch? Wat is de verwachting? Dit alles samen bepaalt de tactiek en vervolgens de aanpak waarmee we samen succesvol de Engelse online markt kunnen betreden.

Gedurende onze samenwerking blijven we continu proactief meedenken op strategisch én uitvoerend niveau. 

De online markt in de UK succesvol benaderen

  • Online strategie online markt Verenigd Koninkrijk
  • Data georiënteerd
  • Gespecialiseerd in de Engelse e-commerce market
  • Proactief, pragmatisch en transparant
  • Een groeiend team van zo'n 30 e-commerce specialisten
  • Omzetgroei en rendement als basis van de samenwerking
Contact

E-commerce marketing diensten Verenigd Koninkrijk

Naast strategisch werken we ook uitvoerend en adviseren mee op gebied e-commerce marketing. Denk hierbij aan de volgende e-commerce marketing diensten:

SEO, SEA, conversie optimalisatie, e-mail, social media, Amazon en web analytics.

Onze internationale e-commerce specialisten zijn op de hoogte van de trends in het Verenigd Koninkrijk zodat we keer op keer succesvol hiervan kunnen profiteren. Dankzij onze visie op gebied van internationale e-commerce marketing en onze eigen ontwikkelde werkwijzen, kunnen we proactief te werk gaan en gezamenlijk succesvol de Engelse online markt veroveren.

Wil jij ook succesvol de Engelse online markt betreden met je webshop? Wil je meer rendement uit je Engelse online marketing halen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.