E-commerce marketing diensten

Evoworks richt zich volledig op e-commerce marketing; online marketing voor webshops. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen werkwijze en visie ontwikkeld. Onze expertise in e-commerce marketing werpt zijn vruchten af: Wij maken en behouden webshops succesvol, mét een goed rendement.

Wij werken in diverse stappen naar jouw e-commerce succes. Welke stappen dit zijn, lees je hieronder.

Onze diensten

Wij bieden een compleet online marketing traject aan, van online strategie tot aan retentie marketing. Bekijk op deze pagina al onze e-commerce marketing diensten:

Online Strategie & Projectmanagement

Web analytics, Rapportage, SEA, SEO, Remarketing, E-mail marketing, Affiliate marketing, Vergelijkingssites, Social media marketing, Linkbuilding

Conversie optimalisatie, Additioneel CRO (maatwerk)

Evoworks

  • Gespecialiseerd in e-commerce
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 100% focus op rendement
  • Proactieve e-commerce specialisten
Neem contact op!

Online strategie

De basis voor alle e-commerce marketing inspanningen is een online strategie. Zonder een zorgvuldig uitgedachte online strategie kunnen marketinginspanningen nooit optimaal worden uitgevoerd. Wat zijn onze doelstellingen en hoe gaan we deze doelstellingen behalen?

In de online strategie worden doelstellingen zorgvuldig bepaald en worden KPI’s opgesteld om deze doelstellingen meetbaar te maken. Vervolgens wordt bepaald met welke kanalen we deze doelstellingen gaan behalen. In samenwerking met onze klant denken we de online strategie uit voordat we starten met de marketing werkzaamheden.

» Lees meer over onze online strategie diensten

Web Analytics

Waar in het bestelproces haken bezoekers af en welke AdWords campagnes leveren het beste rendement op? Om het gedrag van bezoekers op je webshop te analyseren en om het effect van de e-commerce marketing inspanningen in kaart te brengen, maken wij gebruik van Web analytics.

Online marketing inspanningen zijn gebaseerd op data. Door data te analyseren worden sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen blootgelegd. Door onze jarenlange ervaring weten wij deze kansen en bedreigingen om te zetten in concrete verbeterpunten. Zo sturen wij onze marketing inspanningen in de juiste richting voor het beste resultaat met maximaal rendement.

Lees meer over onze Web analytics diensten

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Het belang van conversie optimalisatie wordt vaak onderschat, dit is echter een zeer belangrijk element van e-commerce marketing. Je kunt wel bezoekers binnenhalen, maar kopen deze bezoekers niet? Dan behaal je ook geen omzet. Hoe krijg je bezoekers zover om over te gaan tot conversie?

Conversie optimalisatie moet een circulair proces zijn waarbij voortdurend wordt getest om de webshop zo gebruiksvriendelijk maar ook conversiegericht mogelijk te maken. Onze specialisten op het gebied van conversie optimalisatie zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van webshops door het gebruik van A/B testen, analyseren en weer testen.

Bij de module conversie optimalisatie gaan wij aan de slag om het conversiepercentage te verhogen. Voor de winstgevendheid van een webshop is het belangrijk dat bezoekers worden omgezet in klanten. Dit proces begint bij het analyseren van het gedrag van de bezoekers in een webshop. Wij brengen kansen en obstakels in kaart om meer uit iedere bestaande bezoeker te halen. 

Lees meer over onze conversie optimalisatie diensten

ONLINE ADVERTEREN

Online adverteren is niet meer weg te denken binnen de e-commerce marketing. De keuze van het juiste online advertentie kanaal kan lastig zijn. Welk kanaal is wel interessant en welk kanaal juist niet?

Binnen een doordachte strategie wordt bekeken welke advertentiekanalen worden ingezet. Denk hierbij aan kanalen als AdWords, vergelijkingssites, affiliate marketing, display advertenties of social media. Online adverteren wordt door onze advertentie specialisten altijd gestuurd op een goed rendement.

Bij het opzetten van campagnes wordt gekeken naar de zoekvraag waarbij de focus op klanten met een koop-intentie wordt gelegd. Campagnes worden geanalyseerd en geoptimaliseerd en uitgebreid waar mogelijk om de omzet te vergroten. Dankzij onze eigen ontwikkelde werkwijze zijn we hier succesvol in. We zijn niet voor niets officieel gecertificeerd Google AdWords Premier Partner.

Lees meer over onze online adverteren diensten

Retentiemarketing

Algemeen bekend bij marketeers: “Het behouden van bestaande klanten is belangrijker dan het aantrekken van nieuwe klanten”. Het ontwikkelen van loyaliteit bij klanten en het opbouwen van een langdurige relatie is erg belangrijk, maar hoe bereik je dit? Retentiemarketing is hierop het antwoord.

Met retentiemarketing bereiken we de doelgroep die al een aankoop heeft gedaan of interesse heeft getoond in uw webshop. Door het gebruik van diverse middelen en kanalen brengen we bestaande klanten terug naar je webshop. De kans op conversie is bij terugkerende klanten aanzienlijk hoger dan bij nieuwe klanten. Onze advertentiespecialisten zijn voortdurend op zoek naar kansen om deze doelgroep te bereiken.

» Lees meer over onze retentiemarketing diensten

E-commerce Marketing Specialist

Online marketing is een breed begrip met veel verschillende elementen en specialisaties. E-commerce marketing is er hier één van. Al jarenlang richt Evoworks zich met succes op e-commerce marketing. Door deze focus zijn wij de laatste jaren gegroeid tot een toonaangevend online marketing bureau voor webshops.

Door ons alleen te richten op de marketing, en niet op de bouw van webshops, is het team volledig ingericht op webshop marketing. Met deze focus werken wij altijd naar het beste resultaat en rendement voor onze klanten. We zorgen niet alleen dat de omzet en het aantal bezoekers groeien, we zorgen dat het rendement van de online marketing inspanningen goed blijft.

Online marktleider worden?

Doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn in e-commerce marketing, hebben we een compleet eigen visie en werkwijze ontwikkeld, die zijn vruchten afwerpt. Met onze eigen visie op online marketing hebben wij al meerdere webshops marktleider gemaakt in hun branche.

Bekijk klanten die je voor gingen

ZOEKMACHINE MARKETING

Hoe haal je relevant verkeer naar je webshop? Dat is de vraag die centraal staat bij zoekmachine marketing. Hoe relevanter een bezoeker is, hoe groter de kans is op conversie. Zoekmachine marketing is essentieel voor het behalen van online succes, maar hoe zet je zoekmachine marketing op de juiste manier in?

Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen visie en werkwijze voor zoekmachine marketing ontwikkeld. Met de juiste technieken, werkwijze en strategie zorgen wij voor een boost in relevant verkeer naar uw webshop. De combinatie van zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) is hierbij van groot belang.

Beter rendement?

Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op Evoworks.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.