Emerce100 bureau

Hoera! Wij zijn door Emerce100 beoordeeld met 5,5-sterren. Hiermee behoren we tot de top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland én zijn wij het beste bureau van Gelderland!

Ook een topspeler worden?

5,5-STER

De Emerce100 publiceert jaarlijks een overzicht van de beste bedrijven in de e-commerce branche. Voor het tweede jaar op rij hebben we een topnotering behaald binnen de categorie ‘E-commerce bureaus’. Waar we afgelopen jaar ontzettend trots waren met een 5-sterren notering, zijn we dit jaar gestegen naar een 5,5-sterren notering. De hoogst behaalde score is 6-sterren. Met deze notering behoren we tot de beste drie e-commerce bureaus van Nederland én zijn we het beste bureau van Gelderland!

Wirelab Beeldbank Evoworks groepsfoto 1116

#3 POSITIE EMERCE100

  • 5,5-Sterren in de categorie ‘E-commerce bureaus’
  • Top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland
  • Beste e-commerce bureau van Gelderland

TROTS OP ONZE POSITIONERING

We hebben de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in onze dienstverlening. Naast een uitvoerende partij zijn we doorgegroeid naar een waardevol strategisch partner voor B2C, B2B en omnichannel. Op zowel nationaal als internationaal niveau helpen wij onze klanten marktleider te worden én te blijven. Onze notering van 5,5-sterren benadrukt het feit dat we een toonaangevend specialist zijn binnen de e-commerce markt. Slechts één bureau wist een 6-sterren notering te halen binnen de categorie ‘E-commerce bureaus’. We zijn dan ook enorm trots op onze Emerce100 positionering.

Evoworks Omnichannel 1

WAT IS EMERCE100?

Emerce is opgericht in 1998 en wordt vandaag de dag gezien als een belangrijk multimediaal platform gericht op digitale marketing, media en e-business. Onderdeel van Emerce is vakblad Emerce100. Emerce100 publiceert jaarlijks hoe professionals (werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business) de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen een vijftal gebieden, namelijk: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Binnen deze categorieën worden de bedrijven nog opgesplitst in type categorie. Evoworks is binnen het gebied ‘Bureaus’ beoordeeld onder de categorie ‘E-commerce bureaus’.

Onafhankelijke onderzoek

Waar vroeger de Emerce100 ook daadwerkelijk 100 bedrijven bevatte, is deze lijst inmiddels flink gegroeid. Dit jaar deden er maar liefst 759 bedrijven mee aan het onderzoek; vorig jaar waren dit er nog zo’n 633. Naar deze 759 bedrijven is een onafhankelijk imago-onderzoek uitgevoerd en in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgebracht. De resultaten zijn gepresenteerd op een 7-puntsschaal; de hoogst te behalen notering is daarmee maximaal 7 sterren. Het onderzoek biedt houvast in de online branche bij het kiezen van de geschikte e-commerce partner. Daarnaast is een notering in de Emerce100 een mooie onderscheiding voor het werk van deze bureaus.

Bedankt

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze geweldige Emerce100 notering. Iedere dag zijn wij bezig het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Zonder de inzet van onze klanten, partners en bovenal ons eigen team, zouden we niet staan waar we nu staan. We kijken met een trots gevoel terug op 2018. We zijn voor prachtige nieuwe opdrachtgevers aan de slag gegaan en bestaande klanten verlengden de samenwerking. Daarnaast heeft het team wederom een mooie en gezonde groei doorgemaakt; naar alweer 33 Evoworkers! Aan iedereen: bedankt voor het vertrouwen en de inzet. We blijven werken aan succes voor al onze opdrachtgevers. Op naar weer een fantastisch mooi jaar!

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 3 02359

Meer succesverhalen bekijken?

Bekijk ons werk

114% meer online omzet voor Welkoop

Lees Meer

Vier jaar op rij groei voor Verfgroothandel

Lees Meer

Nieuwsbrief

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?