GOOGLE ADWORDS ADVIES

Evoworks is gespecialiseerd in SEA voor Webshops. Onze aanpak is gestructureerd, transparant en uiterst effectief.

Neem contact op

GOOGLE ADWORDS ADVIES

Een ijzersterke e-commerce marketing strategie is het fundament voor een webshop. Onderdeel van een soortgelijke strategie zijn de e-commerce marketing kanalen. De inzet van Google AdWords door webshops is hier niet meer uit weg te denken. Bij Evoworks hebben we 12+ jaar Google AdWords ervaring en hebben we de ontwikkelingen altijd scherp in de gaten gehouden. Mede hierdoor hebben we een eigen Google AdWords werkwijze ontwikkeld met resultaat en rendement als uitgangspunt. De werkwijze waarop wij Google AdWords inzetten heeft voor onze klanten bewezen succes opgeleverd.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 2034

EIGEN EFFECTIEVE WERKWIJZE

Door onze 12+ jaar Google AdWords ervaring weten we als geen ander de ins en outs van het advertentieprogramma van Google. Wij hebben een eigen effectieve werkwijze ontwikkeld en juist dit maakt onze Google AdWords inzet zo succesvol. Wij kijken verder dan de basis; productaanbod, propositie en onderscheidend vermogen bepalen mede je Google AdWords succes.

Wil je meer rendement uit je Google AdWords campagnes? Meer omzet uit je campagnes halen? Wil je strategisch Google AdWords advies? Maak gebruik van onze 12+ jaar Google AdWords en e-commerce ervaring om samen je doelen te bereiken. Daag ons uit!

RENDEMENT ALS UITGANGSPUNT

In onze eigen werkwijze staat rendement centraal. Voor jou is te alle tijde inzichtelijk hoeveel een geïnvesteerde euro in Google AdWords nou daadwerkelijk oplevert. Dit biedt ons ook houvast. We kunnen inschatten in welke productsegmenten we meer en/of minder moeten investeren om het gewenste rendement te evenaren.

De eerste stappen om toe te werken naar een gewenst rendement begint bij het uitkleden van kansrijke productsegmenten en het nuanceren van productsegmenten die niet rendabel blijken te zijn. Wil je hier meer over weten? Neem gerust eens contact met ons op.

GOOGLE ADWORDS UITBESTEDEN?

Ben je benieuwd hoe Google AdWords het beste ingezet kan worden op basis van jouw doelstellingen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor Google AdWords advies.

Neem contact op

Evoworks Stage 2

EVOWORKS DIENSTEN

Wij bieden een breed scala aan operationele diensten die je helpen het maximale uit jouw webshop te halen.

NIEUWSBRIEF

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?