GOOGLE ADWORDS SPECIALIST

Wil je maximaal e-commerce succes behalen met een doordachte Adwords strategie en aanpak? De Google AdWords specialisten van Evoworks tillen jouw AdWords inzet naar een hoger niveau.

GOOGLE ADWORDS SPECIALIST

Zoekmachines zoals Google worden door online bezoekers in groten getale gebruikt om zo snel mogelijk de gewenste informatie te vinden. Google Adwords biedt de mogelijkheid om op het juiste moment in de customer journey zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. Onze e-commerce marketeers zijn gespecialiseerd in online adverteren via Google Adwords. Stuk voor stuk zijn ze helemaal op de hoogte van Google Shopping, adverteren in het zoek- & display netwerk én ze weten op de meest effectieve manier AdWords remarketing in te zetten. Wil je maximaal e-commerce succes behalen met een doordachte Adwords strategie en aanpak? Meer omzet uit je campagnes behalen? Je AdWords rendement verhogen? Neem gerust contact met ons op.

Services Traffic Google 191204 131833

EVOWORKS: GOOGLE ADWORDS SPECIALIST VOOR WEBSHOPS

De Google AdWords specialisten van Evoworks tillen jouw AdWords inzet naar een hoger niveau:

  • Google Adwords gecertificeerde e-commerce marketeers
  • Slim in automatiseren: werken met scripts, Google Shopping regels, geautomatiseerd campagnes bouwen en meer
  • Gestructureerde en bewezen Google AdWords aanpak
  • Proactieve Google Adwords specialisten die kijken naar rendement, productaanbod en onderscheidend vermogen
  • 12+ Jaar Google AdWords ervaring

SEA SPECIALIST MET EEN EIGEN WERKWIJZE

Door onze jarenlange e-commerce ervaring hebben wij een bewezen en uiterst effectieve werkwijze ontwikkeld. Dit maakt onze Google AdWords inzet zo succesvol. Wij kijken verder dan de basis. Rendement, productaanbod, propositie en onderscheidend vermogen bepalen mede je AdWords succes. Ook deze aspecten hebben wij geïntegreerd in onze werkwijze. Wij werken op basis van rendement: voor jou is ten allen tijde duidelijk wat het rendement is van elke geïnvesteerde euro in Google Adwords. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 2040

WELKE ADWORDS CAMPAGNETYPEN ZIJN VOOR JOU INTERESSANT?

In het advertentienetwerk van Google zijn verschillende typen campagnes beschikbaar, die elk geschikt zijn voor een bepaald doel. Het campagnetype bepaalt waar gebruikers de advertenties te zien krijgen. Campagnetypen zijn direct gerelateerd aan de advertentienetwerken van Google: Google Shopping, het zoeknetwerk van Google, het Google Display Netwerk en het YouTube-netwerk. Onze Google AdWords experts zijn gespecialiseerd in de inzet van de verschillende campagnetypen. Op strategisch niveau bepalen we op welke campagnetype(n) jouw webshop zichtbaar moet zijn. Het bepalen van een goede focus is de basis voor het succes van een doordachte en bovenal effectieve Adwords aanpak. Hier gaan wij als Google Adwords specialist voor.

GOOGLE ADWORDS AAN EVOWORKS UITBESTEDEN

Maximaal e-commerce succes behalen met Google Adwords betekent continu met dit kanaal bezig zijn. Naast het dagelijks draaien aan de knoppen op Google Shopping, in het zoeknetwerk en Displaynetwerk, houden onze Google AdWords specialisten zich bezig met uitbreiding en optimalisatie. Uiteraard doen we dit gesegmenteerd op basis van rendement. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen dit toe in de praktijk. Naast de inzet van Google AdWords hebben onze Google Adwords experts ook jarenlange ervaring met online advertentiekanalen als Bing, affiliates, vergelijkingssites, Criteo en adverteren op Facebook.

Wirelab Beeldbank Evoworks sessie 1 1462

Evoworks diensten

Wij bieden een breed scala aan operationele diensten die je helpen het maximale uit jouw webshop te halen.

Nieuwsbrief

SAMEN DE MAXIMALE POTENTIE UIT JOUW WEBSHOP HALEN?